Skocz do zawartości

Scrapebox

Nsb

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja mam 1MB ale to jest mało :) Choć nie narzekam. Dzisiaj np. znalazłem 1 blog Pr3 w którym automatycznie zostaje zaakceptowany wpis. Mój komentarz jest jedyny więc powinien mieć dużą wartość.

Teraz zastanawiam się na zakupem 10MB albo chociaż 2MB.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Narzędzie niemalże niezbędne niezależnie od "koloru kapelusza" ( chyba że ktoś ma tyle czasu i wiedzy żeby sobie samemu sprawić podobne funkcjonalności ) .

Niby proste niepozorne funkcje połączone ze sobą i wychodzi fajna maszynka przydatna przy zbieraniu bazy katalogów, for, blogów, analizie konkurencji, szybkim indeksowaniu stron czy spamowaniu blogów (które akurat jest jest jak dla mnie najmniej ważną funkcją).

...

Mało jest informacji o scrapeboxie po polsku, ale raczej przeważają zdecydowanie opinie pozytywne. Można by nawet odnieść wrażenie, że po kiego nam SWL jak można kupić raz scrapeboxa i będzie się miało spokój (szczególnie jak cena rzędu 57$ wydaje się niezwykle kuszaca). Czy ktoś z tutejszych userów mógłby przybliżyć mi jakieś wady tego rozwiązania ? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności