Skocz do zawartości

Wysoki CTR

Dzeju

Rekomendowane odpowiedzi

Jeden temat niżej masz coś o wysokim CTR, ale 30-40% to moim zdaniem nieosiągalna skuteczność bez jakichś nieuczciwych zagrywek.

Wszystko zależy, czy mówimy o jednej jednostce na jakiejś specyficznej podstronie, czy ogólnej skuteczności na wszystkich reklam. Moim zdaniem przy przynajmniej kilkuset uu dziennie taki CTR w uczciwy sposób jest raczej nieosiągalny i myślę, że google szybko Cię zweryfikuje. No, ale jeśli wszystko masz zgodnie z regulaminem, to chyba nie ma problemu.

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

Radze usunąć te polecam i reklamę obok adsense albo ją odsunąć:) jeżeli ktoś Ci wyśle spam raport albo odwiedzą Twoją stronę będziesz miał nie za wesoło.... Ja miałem podobnie i miałem 3 dni robocze na zmiany. U mnie było to:

Zachęcać użytkowników do klikania reklam Google za pomocą wyrażeń takich jak ,,klikaj reklamy", ,,pomóż nam", ,,sprawdź te linki" itp.

Radze usunąć te polecam i reklamę obok adsense albo ją odsunąćsmile.gif jeżeli ktoś Ci wyśle spam raport albo odwiedzą Twoją stronę będziesz miał nie za wesoło.... Ja miałem podobnie i miałem 3 dni robocze na zmiany. U mnie było to:

Wbrew pozorom jestem zdania, że google ma w dup** raporty. Ja raportowałem dwie strony, na których reklamy są w ramkach ucinających "reklamy google" no i boxy są oznaczone jako "zobacz to" "obczaj też to" "coś ciekawego" itp. Raportowałem kilka razy - bez skutku i dałem sobie spokój.

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

Radze usunąć te polecam i reklamę obok adsense albo ją odsunąćsmile.gif jeżeli ktoś Ci wyśle spam raport albo odwiedzą Twoją stronę będziesz miał nie za wesoło.... Ja miałem podobnie i miałem 3 dni robocze na zmiany. U mnie było to:

Wbrew pozorom jestem zdania, że google ma w dup** raporty. Ja raportowałem dwie strony, na których reklamy są w ramkach ucinających "reklamy google" no i boxy są oznaczone jako "zobacz to" "obczaj też to" "coś ciekawego" itp. Raportowałem kilka razy - bez skutku i dałem sobie spokój.

hehe, mi ktoś raportował skutecznie:) bo od razu na kilku stronach się doczepili:) a miałem Polecamy, zmieniłem na Sponsor i CTR pozostał bez zmiany, niby taka małą kosmetyka ale teraz jest wszystko ok:)

Szczerze mówiąc nie ma się do czego przyczepić, powiedział bym nawet że jednostka tak dobrze tam pasuje że udało mi się ją minąć i nie zauważyć przewijając stronę... (prawy box)

Jest wkomponowana wyśmienicie, jeszcze tylko zmień rozmiar czcionki jednostek na małe.

Co do CTR, tu akurat nie wiem co mam powiedzieć, bo mimo ze jednostka w zasadzie znika jak kameleon, to jednak linki które się tam wyświetlają... no nie wiem trochę to dziwne. Używasz kanałów?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności