Skocz do zawartości

Nowy "Otwarty" katalog

cancel

Rekomendowane odpowiedzi

Możliwe, że 20 to zbyt wiele, zastanowię się nad 15 znakami.

Niestety twoja nazwa ma tylko 11 ;)

Recenzje książek rozwojowych i motywacyjnych - złote książki

Wszystko co powinieneś wiedzieć o fotowoltaice - fotowoltaika Żory

Zdrowie, odchudzanie i uroda - zdrowie na zawołanie

Jesli chodzi o funkcjaonanosc to jest ok.

Wyglad tez mi sie podoba (choc dla ludzi z gorszym wzrokiem moze byc to lekka udreka).

Katalog straaaasznie podobny do dziela Piotrka.

Dla nie obeznanych w katalogach, i internecie moze byc mylaca nazwa, wyglad i domena. Znajac zycie 10% odwiedzajacych pomysli ze to tylko katalog motoryzacyjny a polowie z nich i tak nie przeszkodzi to w dodaniu strony :-)

I oczywiscie jak to z katalogami zbieraj linki, linki i jeszcze raz linki prowadzace do katalogu.

Pozdrawiam

Absurd, nonsens i hipokryzja.

Mój blog o SEO / SEM

Jesli chodzi o funkcjaonanosc to jest ok.

Dzięki, mam jeszcze pare problemów z sesjami cookies itp, ale postaram się dopracować. Dziś wyszedł na jaw mały problem z kodowaniem znaków nazw podkategorii dla mod_rewrite z powodu testów skryptu na innym serwerze, ale jeden translator więcej załatwi sprawę.

Katalog straaaasznie podobny do dziela Piotrka.

Zgadzam się - zamysł jest podobny, ale nie identyczny. Jest to wersja testowa na start - w przyszłości będzie więcej "unikalnych" funkcji, na razie muszę testować, budować bazę, promować katalog i jeszcze raz testować. Pomysłów mam wiele :D Gdybym od razu miał wszystko gotowe nie byłoby zabawy.

Dla nie obeznanych w katalogach, i internecie moze byc mylaca nazwa, wyglad i domena. Znajac zycie 10% odwiedzajacych pomysli ze to tylko katalog motoryzacyjny a polowie z nich i tak nie przeszkodzi to w dodaniu strony :-)

Prowadzę MotoSkansen od prawie dwóch lat, na starej domenie do dziś miałem katalog na darmowym skrypcie i muszę powiedzieć, że choć pisało "tylko dla stron motoryzacyjnych i turystycznych" zgłaszano 80% innych wpisów.

Ten katalog jest dla Wszystkich, a jego wygląd ściśle nawiązuje do mrocznej reszty portalu.

Po zalogowaniu dalej jest widoczny formularz logowania, a wygląd strasznie ponury. Co do rejestracji i nawigacji w miarę przyjażne !!!

Pozdrawiam,

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Po zalogowaniu dalej jest widoczny formularz logowania, a wygląd strasznie ponury.

91500[/snapback]

Formularz logowania wyłączę w najbliższym czasie, a wygląd ma po prostu nawiązywać do reszty portalu. W angielskim katalogu jest lepsza kolorystyka.

Dodałem strony mają status : poczekalnia , jakoś nie moghę się doszukać komendy 'dodaj do' (w 3ciej podkategorii)

Status się zmieni na (OK) jak zaakceptuję wpis. Status nie ma wpływu na wyświetlanie się wpisu, ani inne sprawy, chyba, że ktoś mi podpadnie (narobi błędów, zgłosi SPAM itp) odrzucam wpis do czasu jego poprawienia. W skrajnych przypadkach mogę zablokować konto (mam wgląd we wszystkie wpisy i kategorie użytkownika)

Komenda DODAJ DO... jest wyświetlana w liście twoich stron po prawej stronie, dla każdej strony oddzielnie, ale tylko jak wybierzesz trzecią (końcową) kategorię. Wielu osobom się to udało, więc musi działać.

Chyba nie można dodawać subdomen czy to prawda?

91528[/snapback]

https://katalog.motoskansen.pl/?ac=strony

Zobacz ostatnie strony - ok 70% to subdomeny.

Nie można dodawać podstron. Nie jest to przeciwko użytkownikom, tylko dla utrzymania pożądku.

Jeśli chcesz link do podstrony (strona główna + 3 podstrony) zostań PRZYJACIELEM KATALOGU !!!

Chyba nie można dodawać subdomen czy to prawda?

91528[/snapback]

https://katalog.motoskansen.pl/?ac=strony

Zobacz ostatnie strony - ok 70% to subdomeny.

W takim razie nie powinno być problemu z dodaniem https://www.julianow.v-net.pl/, a wyświetla błąd: Błędny wpis! Popraw pola oznaczone czerwonym kolorem.

No i na czerwono jest właśnie ten adres.

[edit]

NO cóż już wiem o co chodzi. Pisałem ze slashem na końcu a trzeba bez.

[/edit]

NO cóż już wiem o co chodzi. Pisałem ze slashem na końcu a trzeba bez.

Tak, musi być bez.

Zgłaszajcie wszelkie problemy z dodawaniem stron, podkategorii lub nie działającymi linkami. Przed chwilą poprawiłem dość duży błąd z mod_rewrite i polskimi znakami w nazwach kategorii :)

Dość często widzę, że nie wiecie na czym polega funkcja słów kluczowych. No to wyjaśnię...

Czy to do testów, czy już jako PRZYJACIELE KATALOGU przestrzegajcie następujących zasad, a będzie wszystko działało:

- by słowo występujące w opisie było zamienione na link z tym słowem jako anchor, musi być wpisane identycznie jak w opisie (Duże litery mają znaczenie)

- linkiem mogą być całe frazy (np 3 dokładnie skopiowane słowa z opisu")

- jeśli nie zależy Wam na zamianie słów z opisu na linki, to słowa kluczowe jedynie będą widoczne w części "Informacje o stronie: ..."

Bardzo dobrze "załapał" działanie systemu user: kimir

https://katalog.motoskansen.pl/SI/www,corpusiuris,pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności