Skocz do zawartości

Page rank 0 powody?

zait

Rekomendowane odpowiedzi

Racja, jak możecie to rozwijajcie skróty co znaczy DC ?

DC - Duplicate Content - powielana treść

Powieloną treścia moga być relacje które organizator rozsyła po róznych stronach.

A jak z tymi domenami to nie robi problemu że jest podpięta więcej niz jedna ?

I jeszcze za duża ilość linków wychodzących. Miałem na katalogu wyzerowany z PR2. miałem ze 20 wychodzących (udostępniłem darmowe premium na forum) po miesiącu skończyły się wpisy premium zostało kilka wychodzących i szybciutko wrócił dawny PR.

Myśle że największym problemem z powieloną treścia na stronie był język angielski bo artykuły nie tłumaczone miały inny link a treść tą samą. To juz poprawiam.

Wyczytałem na forum że to chyba największy problem czyli powielona treść na swojej stronie.

• 2 tygodnie później...

A mi na temat Twojej strony dodatek do Crome'a( SEO Site Tools) powiedziałał w zakładce :Sugestie

"na stronie nie powinno być więcej jak 100 UNIKALNYCH linków.Twoja strona ma ich 117"

Przydatny Tools Zresztą :P

POzatem wskazany problem z Canonical Link Tag .Resztę zobaczysz sam jak wgrasz ten plugin

Pozycjonowanie i Audyty stron : Largo.Pro

Blog: Zwiększaniu ruchu i Konwersji na stronie : RafalBorowiec.pl

A mi na temat Twojej strony dodatek do Crome'a( SEO Site Tools) powiedziałał w zakładce :Sugestie

"na stronie nie powinno być więcej jak 100 UNIKALNYCH linków.Twoja strona ma ich 117"

Przydatny Tools Zresztą !!!

POzatem wskazany problem z Canonical Link Tag .Resztę zobaczysz sam jak wgrasz ten plugin

Dobry plugin, bład juz usunalem z linkami, teraz czas pokaze czy to cos pomoze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności