Skocz do zawartości

[startup] Aukcjusz.pl - aukcje internetowe

Aukcjusz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jaki może być ruch jak maja zindeksowanych stron 161 i garstka linków? Mozę z surfu :)

Wkurza mnie jedno, UE sponsoruje taki projekt a w Polsce pełno jest ludzi z dobrymi pomysłami ale bez kasy.

Ten projekt to typowe wyrzucenia kasy w błoto.

Ten obecny layout, bardziej mi przypadł do gustu, niż ten na allegro :) Jestem ciekaw, jak długo serwis, będzie istniał w sieci. Jedno co mi się nie podoba, to sposób wyświetlania cen, np: 350000.00 zł. Swoją drogą, musisz mieć mocny serwer, skoro zezwalasz na wgrywanie filmów.

Jaki może być ruch jak maja zindeksowanych stron 161 i garstka linków? Mozę z surfu :)

Wkurza mnie jedno, UE sponsoruje taki projekt a w Polsce pełno jest ludzi z dobrymi pomysłami ale bez kasy.

No właśnie jestem ciekaw jaki, bo jeśli kupują ten ruch, bo jakiś tam muszą mieć skoro jest tyle aukcji, to serwis padnie w momencie gdy skończy się kasa.

SEO BulletProof VPS.

Załóż konto na dropbox.

żaden program państwowy/unijny i urzędnik nad nim czuwający nie są w stanie wybrać dobrych projektów do finansowania. sporo jest psioczenia na 8.1 https://antyweb.pl/kilka-ciekawych-komentar...mat-parp-i-8-1/

niestety w 90% przypadków to kasa wyrzucona w mało warte projekty ludzi, którzy nie znaleźli finansowania poprzez bank, venture capital itd.

edit: serwis naprawdę ładnie się prezentuje ale bez wielkiej (albo średniej ale wykonanej z laserową dokładnością) kampanii opisującej lepsze rozwiązania od Allegro trudno będzie cokolwiek wywalczyć i chyba dobrze o tym wiecie, z resztą nawet fani z FB są sztuczni (wiem bo mam takich samych :) )

No właśnie jestem ciekaw jaki, bo jeśli kupują ten ruch, bo jakiś tam muszą mieć skoro jest tyle aukcji, to serwis padnie w momencie gdy skończy się kasa.

Witamy,

Krytyka jest bardzo ważna jednakże ciężko z niektórymi z Państwa dyskutować poważnie na argumenty. Robimy dalej to co nam dobrze wychodzi i tego się trzymamy!

pozdrawiamy i zapraszamy do rejestracji,

Aukcjusz

www.aukcjusz.pl

Racja, kiedy chodzi o liczby to ciężko z tym dyskutować :)

Witamy,

liczby nie są żadną tajemnicą. Są one dostępne w sieci dla każdego. Wystarczy trochę poszukać a następnie przeanalizować :(

Dla ułatwienia mamy:

31 tyś wejść w miesiącu (z miesiąca na miesiąc przybywa)

119 tyś aktywnych aukcji.

pozdrawiamy,

Aukcjusz

aha 1000 UO dienie i 9 000 000PLN.Stron z takim ruchem mam trocha, chcesz kupić za 1 000 000 PLN? Druga gratis :(

i 160 stron zindeksowanych....ostro

ogłoszenie o sprzedaży już skasował :( Wstyd,Panie,wstyd :)

aha 1000 UO dienie i 9 000 000PLN.Stron z takim ruchem mam trocha, chcesz kupić za 1 000 000 PLN? Druga gratis ;)
i 160 stron zindeksowanych....ostro

Witamy,

tak jak już wcześniej pisaliśmy na efekty pozycjonowania trzeba poczekać. Współpracujemy z dobrą firmą która zgłosiła się do nas z tego forum. Jeżeli ktoś pisze że w 2 miesiące można zdziałać cuda to dobrze wie że w dłuższej perspektywie może odbić się to czkawką. Jeżeli jednak ktoś z Was uważa że tak nie jest to napiszcie i podzielcie się wiedzą jak można to osiągnąć. Zachęcam ;)

pozdrawiamy,

Aukcjusz

www.aukcjusz.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności