Skocz do zawartości

[startup] Aukcjusz.pl - aukcje internetowe

Aukcjusz

Rekomendowane odpowiedzi

Na PIO jest wielu rożnych firm,to otwarte forum,to ze firma z PiO to żądny plus.

nurtuje mnie jedno pytanie skąd wieliście te 9 000 000 PLN? ;)

Witamy,

jeden z naszych pracowników umieścił takie ogłoszenie w sieci. Ma chłopina fantazje ;) Najgorsze jest to że już z nami nie pracuje.

pozdrawiamy,

Aukcjusz

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pracownik wystawiaj ogłoszenie o sprzedaż głównego waszego narzędzia za 9 000 000, a wy o tym nic nie wiecie ,podpisuje się www_aukcijusz_pl ;) ,straszny bałagan macie tam u siebie lub robicie dobrą minę do zlej gry. Ok zostawimy ten temat bo niema sensu wspierać się.

Ja swoje zdanie powiedziałem i tyle.Życzę sukcesów na rynku aukcji internetowych w Polsce.

Pracownik wystawiaj ogłoszenie o sprzedaż głównego waszego narzędzia za 9 000 000, a wy o tym nic nie wiecie ,podpisuje się www_aukcijusz_pl ;) ,straszny bałagan macie tam u siebie lub robicie dobrą minę do zlej gry. Ok zostawimy ten temat bo niema sensu wspierać się.

Ja swoje zdanie powiedziałem i tyle.Życzę sukcesów na rynku aukcji internetowych w Polsce.

dziękujemy ;)

Aukcjusz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności