Skocz do zawartości

Moja strona do oceny - psychoszminka.pl

messina

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiam się co ile dni powinnam dodawać nowy artykuł. Czy lepiej wypozycjonować trochę i poprawić te co są czy dodawać co dwa dni nowe? Czy jak nie będę dodawać często nowych artykułów to mogę zrazić tym do siebie moich stałych czytelników?

• 1 rok później...
nieprzyjemną praktykę "pozycjonowania" z wykorzystaniem forum (które moderuje)
jak na kogoś, kto czyta PiO od prawie dwóch lat, to troszkę dziwne... to nie żadna nieprzyjemna praktyka, tylko słabo zabezpieczone forum przed rumakami...
Mogę napisać jedynie - Przyłapany
dymna.jpg

Spoko na tego typu praktyki prawne kruczki również się znajdą. Niestety forum w moje ręce wpadło od niedawna i na zabezpieczenia na nim również narzekam. Nie chce przeklinać i ciskać słowami, bo zrobić nic po za usunięciem niecnych postów mi nie pozwolono. Tylko od czasu do czasu mogę się oburzyć, że pośród dziwacznych leków, tekstów cyrylicą pisaną, znajduje polski serwis.

Spoko na tego typu praktyki prawne kruczki również się znajdą

to podziel się... może wiesz coś, czego ja nie wiem :)

bo zrobić nic po za usunięciem niecnych postów mi nie pozwolono

taki już los moderatorów...

dymna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności