Skocz do zawartości

Tekst z synonimami (soft)

erotiksite

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Pilnie poszukuje skryptu (darmowego) do tworzenia tekstów z synonimami, do tej pory korzystałem z safiro.eu jednak szukam takiego gdzie będzie można tworzyć tekst w ten sposób.

{{synonim1|synonim2|synonim3|synonim4} tekst {synonim1|synonim2|synonim3|synonim4} tekst2} , dało by mi to możliwość stworzenia bardzo unikalnych tekstów.

Przeszukałem G ale nie mogę nic znaleźć, znajduje tylko takie które działają jak safiro

Jeżeli ktoś będzie w stanie mi pomóc to wielkie dzięki :)

Zainwestuj w synonimka https://seo4you.pl/pozycjonowanie/synonimek/

Czy wszystko musi być darmowe ? Podziel cene synonimka (99zł) przez cene jednego tekstu , potem oblicz czas jaki Ci się będzie zwracał ,

na pewno to nie bedą lata jak w przypadku kredytu na mieszkanie :)

Ta opcja której szukasz też jest

Ja znalazłem coś podobnego tylko, że zamiast "{" masz "[", a zamiast "|" masz ";", ale można zagnieżdżać za to i nawet zmienne tworzyć. - https://spinner.90dni.pl/

Pozdrawiam i zapraszam na:

Zoptymalizowane i darmowe szablony stron WWW - idealne szablony na zaplecze i nie tylko, na razie jest ich kilka, ale będzie więcej... Pozycjonowanie - trochę podstaw. Zobacz też trudne zagadki.

@Ja znalazłem coś podobnego tylk

Zaraz przypomina mi się reklama "Prawie jak..." znanej marki piwa :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Dzięki za wszystkie odpowiedzi :P najciekawszy z tych podanych to CRewriter jednak nie pracuje mi się w nim zbyt dobrze :) dodatkowo bardzo duża wada tego skryptu to możliwość pobrania 100 tekstów lub ręcznego mixowania po 1 artykule, dodatkowo często nie wiadomo skąd same wstawiają mi się znaczniki | i wyskakuje błąd i trzeba marnować sporo czasu na odnalezienie tego.

W safiro wszystko było by świetne gdyby była możliwość wstawiania takiego układu {tekst {1|2|3|4} i dalsza część zdania {kolejny synonim|jeszcze jeden}}, koniecznym wymogiem jest możliwość wybrania odpowiedniej ilości wygenerowanych tekstów. Dodatkowo wszystkie teksty pokazują się w jednym pliku co ułatwia prace.

A może autor wprowadził by tak drobne zmiany ? ;) ( zagnieżdżanie synonimów w safiro ) Może tutaj zagląda ...

Jeżeli miałby ktoś link do strony gdzie można wprowadzać tym system co pokazałem i wybrać ilość tekstów to było by super.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności