Skocz do zawartości

duże skoki w Onecie?

Gość ppysznik

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

czy znana jest Wam sytuacja, że pozycja w Onecie zmienia się codziennie o kilkanaście miejsc!?

Korzystając z porad na forum uczciwie walczyłem z moją stroną, okazało się że przyniosło to efekty, w czwartek i piątek byłem na 1. miejscu w wynikach w Onecie, ale sobota mnie zaskoczyła - sprawdzam - a tu 13. pozycja....w poniedziałek była 2., a dzisiaj 14.

Nie wydaje mi się aby mogło się to zmieniac tak samoczynnie z dnia na dzień...szczególnie, że strona spadła pierwszy kilkanaście godzin po tym jak pochwaliłem się osiągnięciem na tym forum...

Ja w onecie bylem gleboko w lesie i po ostatnim update trafilem do pierwszej 10-tki :D/

z tego co widze to tylko netsprint jest w miare stabilny - tam jestem w pierwszej 10-tce od jakis 2 tygodni i nic :mrgreen:

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Tak, zauważyłem że na ONETcie coś się wreszcie ruszyło ostatnimi dniami.

Wreszczie uwzględnił on zmiany na kilku optumalizowanych przeze mnie stronach i wpadły na pierwsze miejsca.

W ONETcie to jest tak właśnie - że długo długo nic, a później przez jakiś czas żąglerka . - szkoda że tak rzadko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności