Skocz do zawartości

Test systemu e-Weblink

shaun_black

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ja caly czas sobie cos testuje by byc na biezaco

tutaj mamy domene robiona samym weblinkiem - po zmianie algo zniknela z top 100

to tylko kawalek testu, ale w tym temacie moze sie paru osoba przydac

jeblink.png

testowane sa na biezaco wszystkie systemy - az takich zawirowan nie bylo nigdzie

a ja mam domenę robioną samym rotacyjnym i cały czas siedzi pięknie w top3. I o czym to świadczy? Że to żadna zmiana "algo" tylko burdel w wynikach.

chrzanisz... kwestia tematyki też jest ważna bo samym SWL-em frazy "prawo" nie zrobisz :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

O ile "winne są SWLe", to moim zdaniem głównie poleciały domeny na które szło dużo punktów, bo frazy były trudniejsze. Sam mam strony, które robione były SWLami i te na słabsze frazy w zasadzie są na tych samych pozycjach, a te na które było przyłożonych więcej punktów z racji większej konkurencyjności + szły mocne linki stałe właśnie poleciały. Więc może kwestia jest jest w tym "czy" tylko może "ile"? Zakładając oczywiście że to nie bug :)

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

Ręczne sprawdzanie, które linki są z systemów, które nie jest chore, bo G musiałoby mieć więcej pracowników niż jest pozycjonerów, żeby to wszystko ogarnąć :huh:

Technicznie to nie takie proste... Przecież ta seria linków na tym forum po prawej stronie, w sekcji przyjaciele wygląda idealnie jak z SWL-a.. I jak to zinterpretować automatem? IMHO: gra nie warta świeczki.

pozdrawiam,

Zauważ, że te linki są takie same na każdej podstronie. Automat by sobie doskonale poradził z ich interpretacją. Jak dodamy jeszcze kilka rzeczy (np jakość BL do PiO) to można smiało załozyć, że juz to nie wygląda idealnie jak SWLe :huh:

Problemem nie są same SWLe jako takie, a raczej strony jakie są do nich wrzucane.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności