Skocz do zawartości

Wyświetlanie reklam Google AdSense zostało wyłączone w nazwa.pl

pbupbu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, dzisiaj otrzymalem taka wiadomosc od googla. I teraz tak, niewiem czy nazwa.pl to nazwa mojego konta w adsense czy to nazwa mojej witryny na którą się podałem podczas rejestracji w adsense. Teraz mój dylemat polega na tym, czy wyłączyli mi wyświetlanie reklam tylko na tej jednej witrynie na której faktycznie naruszyłem regulamin, czy też na wszystkich innych na których wyświetlane są moje jednostki adsense. Dodam że reklamy wyświetlane są normalnie, raporty adsense równiez ukazują że są reklamy wyświetlane, jedynie nie są widoczne żadne kliki w reklamki (co jest niemożliwe).

Więc chodzi tylko o jedną witryne czy o wszystko ?

1. Aktywowałeś konto (listonosz powinien przynieść ci list)?

2. Jeśli złamałeś regulamin i mimo ostrzeżenia nic z tym nie robisz twoje konto i zarobki są blokowane. Oczywiście to dotyczy wszystkich stron.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności