Skocz do zawartości

Zapowiedź nowego automatu do Precli dostępnego online!

BlackSEO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zobaczymy jakie to będzie w praktyce.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

@banalny - Myślę o mieszaniu akapitów, a mieszanie zdań to raczej nic innego jak użycie funkcji synonimów z zagnieżdżeniami: {Ala ma {kota|psa|świnkę}. |Patryk ma {owcę|kozę}. }

zgadza się , ale jak się tych zagnieżdżeń narobi to głowa boli . Chętnie również dostane PW ze szczegółami. Jeśli chodzi o interface to podoba mi się koncepcja Sylwina w pozycjo.net - chyba warto iść tą drogą. Pingowanie wpisów również mile widziane.

BlackSeo daj adres narzedzia i jakiegos punkcika do stestowania. To co piszesz brzmi bardzo obiecujaco

Proszę czytać ze zrozumieniem... Odsyłam do #1 postu.

Punkty? Czyli wersji serwerowej nie będzie?

Póki co opracowywana jest wersja online. Wersja serwerowa nie jest w tej chwili w planach.

zgadza się , ale jak się tych zagnieżdżeń narobi to głowa boli . Chętnie również dostane PW ze szczegółami. Jeśli chodzi o interface to podoba mi się koncepcja Sylwina w pozycjo.net - chyba warto iść tą drogą. Pingowanie wpisów również mile widziane.

Nie chcę szpikować systemu zbyt wieloma funkcjami mieszania. Oprócz synonimów z zagnieżdżeniami ma być mieszanie akapitów, mieszanie wyrazów po przecinku oraz losowanie jednego z wielu artykułów. Ale pomyślę również o wygodniejszym mieszaniu zdań

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

Za jakieś 2 dni soft powinien ujrzeć światło dzienne w całej okazałości :)

Powoli kończę pisać funkcje systemu, po czym idę spać :D

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

Co do spania to nie wyszło - Cappuccino dało się we znaki :D

Moim zdaniem tool bedzie calkiem fajna alternatywa dla publikera. jedyny minus jaki widze to brak wersji serwerowej- jesli firma ma 500-800 domen to kupno punktow przestaje sie oplacac. lepiej raz zaplacic 200-600 zl za jakas licencje.

Przy takim zamówieniu mógłbym pokusić się o napisanie wersji serwerowej :) Jak powiedział MrFrog - wersja online będzie raczej dla pozycjonerów nieco mniejszego formatu...

Specjalnie dla wielu osób pragnących przetestować system przygotowałem intuicyjny test skuteczności systemu dostępny pod linkiem:

Kliknij tutaj!

Będzie on dostępny przez jakiś czas więc kto pragnie przetestować system ma teraz okazję :faja: Proszę pisać w temacie swoje spostrzeżenia :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności