Skocz do zawartości

Zapowiedź nowego automatu do Precli dostępnego online!

BlackSEO

Rekomendowane odpowiedzi

Takiej skuteczność nie znajdziesz w żadnym innym automacie, myślę, że cena jest dość mizerna biorąc pod uwagę, że cena za opublikowany wpis będzie wynosiła około 2,5 gr za opublikowany wpis - Pakiet Mini ;) Dzisiaj gdy dopnę wszystko na ostatni guzik odbędzie się oficjalna premiera systemu wraz z wynikami najświeższego testu dot. skuteczności :)

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Gdy się pojawi chętnie się zmierzę ;) , a co do ceny to o 10 zł nie ma mowy :) System nawet bez użytkowników będzie przynosił profit...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

Maksymalnie 50 wpisów opublikowanych dziennie na 1 projekt - myślę, że wystarczy... Będzie wbudowane pingowanie - gdy wpis zostanie opublikowany, zostanie automatycznie zgłoszony do 10 serwisów pingujących.

Wiesz co wszedłem w cennik po zalogowaniu, i się przeraziłem...10 pkt. 300 PLN? Troszeczkę przesadziłeś... mając 80 stron musiałbym wrzucić 2400, nie dziękuję

ps. 1 pkt. 45 PLN też za dużo, chyba, że będzie promocja dla PiO, ale ceny szokują i jeszcze dla narzędzia, które nie dodaje wpisów tematycznie, tylko gdzie popadnie (sam tak pisałeś)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Większość z firm zdecyduje się na zakup konkurencyjnego produktu ;) nawet jeżeli skuteczność narzędzia jest niższa to nadrobi to ceną (wystarczy puścić dwa równoległe projekty ;)

Publiker górą ;)

Popieram i jeszcze wiele innych!:).

Pozdrawiam.

Poprzedni NIC to - alumilut

Zmiana Nica nie z mojej winy.

Wasze Arty. na seointernet

Możliwe, że dla bardziej wymagających powstanie wersja serwerowa lub zostanie nieco zmieniony model rozliczeniowy. Czy macie jakieś sensowne propozycje co do tego?

na poczatek proponuje po 1 pkt. gratisowym

dla PiO 100 PLN za 10 punktów

15 PLN za 1 pkt

w końcu to jest jeszcze wersja beta 1.0

a potem czekamy na wersję serwerową

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności