Skocz do zawartości

Zapowiedź nowego automatu do Precli dostępnego online!

BlackSEO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Po konsultacji z Sylwinem oraz biorąc pod uwagę kilka innych czynników oświadczam oficjalnie, ze ceny ulegną zmianie na niższe tak by oferta była opłacalna dla użytkowników posiadających mniejszą jak i większą ilość stron... Proszę więc o cierpliwe oczekiwanie na oficjalną premierę systemu :)

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

Tak będzie to wyglądało jak w pozycjo.net - 1 punkt pozwala na dodanie 1 projektu do całej bazy. Baza jest w tej chwili filtrowana - tylko precle zaindeksowane. Niedługo podam konkretną liczbę ;)

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

"Mar_Dal"

Mówisz o zniżce, tak naprawdę nie mam zielonego pojęcia co to będzie. Była dobra propozycja dla członków PiO jeden punkt dla testu, cena 10 - 15 zł od strony.

"BlackSEO"

Ustalanie ceny za Twoją pracę jest zrozumiałe chciałbyś zarobić jak najwięcej, jednak pamiętaj cenę nie ustalasz Ty a rynek, nie będzie chętnych to nawet 100 zł za projekt nie przyniesie ci żadnego zarobku. Uruchom to co stworzyłeś daj ludziom sprawdzić jak to działa i słuchaj co o tym piszą, jak wypali i opinie będą pozytywne zarabiaj bo to jest normalne.

"Mar_Dal"

Mówisz o zniżce, tak naprawdę nie mam zielonego pojęcia co to będzie. Była dobra propozycja dla członków PiO jeden punkt dla testu, cena 10 - 15 zł od strony.

Dokładnie tak jak piszesz, nie mam, stąd też chciałbym wiedzieć czy mogę nabyć punkt za niższą cenę niż oferowana. Aby później nie narzekać, że wydałem niepotrzebnie gotówkę, którą mogłem poświęcić na inny cel.

Jestem dobrej myśli uważam, że skoro w jednej rodzinie jest dwóch informatyków to dojdą do porozumienia i dadzą dla nas ofertę która wszystkich zadowoli.

Przypomina mi się sierpień z przed kilkudziesięciu lat, tyle, że w tamtym okresie zostały ustalone postulaty i wszystko potoczyło się dobrze.

Nasze postulaty są spełniane lecz określę to "na raty" - cennik jest już bardziej przyjazny dla użytkowników lecz nic nie wiem czy otrzymam jeden punkt aby zrobić próbę jak to działa. Mam kupić punkt po to aby przekonać się, że nie spełniło się moje oczekiwanie? to zakup przysłowiowego "kota w worku".

Apeluję do autora rozważ moją sugestię.

Przypomina mi się sierpień z przed kilkudziesięciu lat, tyle, że w tamtym okresie zostały ustalone postulaty i wszystko potoczyło się dobrze.

Nasze postulaty są spełniane lecz określę to "na raty" - cennik jest już bardziej przyjazny dla użytkowników lecz nic nie wiem czy otrzymam jeden punkt aby zrobić próbę jak to działa. Mam kupić punkt po to aby przekonać się, że nie spełniło się moje oczekiwanie? to zakup przysłowiowego "kota w worku".

Apeluję do autora rozważ moją sugestię.

Również uważam, aby było podobnie jak w pozycjo.net

Te pkt do testów były dobre i każdy sprawdził jak działa maszyna....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności