Skocz do zawartości

Co dalej?

deha21

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam stronę od 4 miesięcy. Codziennie treść jest uaktualniana (portal miejski), w zdecydowanej większości jest to unikalna treść. Dodałem się do kilkunastu, może kilkudziesięciu katalogów. Mam też parę linków od innych stron o podobnej tematyce. Pozycja podniosła się dosyć dużo, szczególnie po dodaniu do katalogów. Nie wiem co teraz zrobić żeby jeszcze bardziej wybić stronę gdyż od pewnego czasu stoi na podobnym poziomie.

Pozdrawiam

P.S A może po prostu jestem niecierpliwy? :)

Artykuły do precli, artykuły sponsorowane, komentarze na blogach, sygnaturki na forach dyskusyjnych, posty na forach, księgi gości, konta na myspace, facebook, twitter, blip itp., proś znajomych o linka, proś konkurencję o linka, zrób swoje zaplecze i z niego linkuj do tego portalu...jest tego masa, katalogi to dopiero początek, ale i tak dają bardzo dużo, szczególnie dodaj do tych: https://www.katalogiseo.info/katalogi,VIP

na początku proponuje

katalogi seo + precle

poźniej publiker + dopalanie precli i katalogów

adder + precle

dopalanie precli + xrumer :P

a w między czasie zbuduj jakieś blogi i linkuj je *czyli mini zaplecze

efekt będzie murowany - tylko pamiętaj, jeśli pozycje wbijają się już w topy mocno to nie potrzeba Ci większego linkowania *linkuj dopiero wtedy, gdy tracisz top1

dla tych, którzy nie mają czego się czepiać :)

Ok dzięki. Mam wpisy w kilku tych wazniejszych katalogach. Musze precle napisać bo zabieram się za to już od jakiegoś czasu. Znacie jakieś dobre miejsca na precle?

Co to ten adder i xrumer? :P

BTW Jeszcze takie pytanko, znacie jakieś narzedzia do pozycjonowania/optymalizacji na Maca?

Dodałem się do kilkunastu, może kilkudziesięciu katalogów.

Do kilkunastu katalogów to można codziennie dodawać.

To ile musisz rzeczy zrobić i jak długo zależy też co to za portal. Inaczej będzie to wyglądało dla Warszawy a inaczej dla Łowicza.

EDIT:

Jeśli to ta strona ze stopki to na forach, blogach, itp. - jeśli masz możliwość wstawiania adresu w stopce - to wstawiaj podpis jako np. Portal Jastrzębie Zdrój.

Sama fraza nie jest bardzo trudna, więc szybko powinieneś awansować.

Starannie moderowany Katalog stron - PR4

Teraz-Wiedza.pl - katalog edukacyjny PR1

----> aplikacje Facebook <----

Ogłoszenia Legnica i katalog firm z Legnicy

Przecież podziękowałem w poprzednim poście :P Dziękuję wszystkim! :)

Sygnaturkę poprawiłem bo chodziło o ten właśnie portal. Kilka, kilkanaście katalogów dziennie - nieźle. W takim razie trochę się dziś pomęczę z tym ;)

Jeszcze takie pytanie na marginesie. Czy jest w ogóle jakiś sposób żeby google zrobiło rozdzielenie linkow mojej strony? Chodzi o takie coś że pod adresem portalu są np. Wiadomości, Sport itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności