Skocz do zawartości

2000 na zabawki

Oki

Rekomendowane odpowiedzi

Oki robisz się coraz bezczelniejszy, ludzie dają Ci rady a jak CI się coś nie podoba to się odzywasz nieprzyzwoicie. Na następny raz, nie proś o pomoc ani o rady jak masz się tak odzywać
Mam już dosyć bezsensownej reklamy, czy to XR, czy to ... wpierda.. się w każdy post! Jedna wielka bzdura.
moze xrumer
W pierwszym poście jest napisane 1600 pln. Ile razy mam to powtarzać.

P.S. Mam nadzieję, że moderator usunie odpowiednie posty i chwała mu za to.

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Niech usunie Twoje zapytanie, bo zamiast samemu się zastanowić i tak nic Ci nie poradzi bo to co kupisz to i tak zależy od Ciebie. Więc te zapytania nic nie dadzą, bo jak widać (masz już wyrobione opinie o programach)

wiec po co ten wątek?

dla tych, którzy nie mają czego się czepiać :)

Taki podstawowy zestaw :

dodawarka kojotka lub sylwina lub blackseo

lfe

publiker

seonuke

scrapebox

xrumer

Wymienione alfabetycznie : troche przekraczaja budzet ale zeby zarabiac i skutecznie pozycjonowac trzeba zainwestowac. Od 2009 roku w tworzenie roznego rodzaju softu + licencje na roznorakie oprogramowanie wydalismy conajmniej $7000.

Ja od siebie polecę:

1. Publiker.

2. SEO bohater.

3. WebTools, bądź coś autorskiego, żeby klientowi pokazać np:). Omnimax też może być.

4. Doorway - do tworzenia mini stronek.

W budżecie powinieneś się zmieścić :D.

A tak naprawdę jeżeli jesteś skory do nauki to naucz się programowania to napiszesz sobie kilka skryptów według swoje uznania, tudzież zleć programiście.

Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com

Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania

Nie wiem czego się tak oburzyles na post o xrumerze. Doplacilbys trochę ale byś miał soft na długo i praktycznie na wszystko. Na zagranicznych forach, na zachodzie czy to na wschodzie, wszyscy jak maja okazje/fundusze to kupują własnie jego. Jest takze zawsze polecany. Sprawy spamowania nie poruszam, to jest tylko narzędzie, publikerem tez mozna "spamowac".

Ale jeśli nie to na razie: publiker, web tools, moze skrypt Kojotka lub Sylwina i jeszcze coś do analizy konkurencji, nie pamietam teraz nazwy ale pozniej podam, bo jestem teraz poza domem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności