Skocz do zawartości

Zamiany w Google?

rubis

Rekomendowane odpowiedzi

Zauważyłem pewne zmiany w ilości stron indeksowanych i statystykach googla.

Przykładowo mam dwie frazy. Jedna jeszcze ze 2-3 tygodnie temu miała około 10kk wyników wyszukiwania. Teraz jest to 40kk. Druga miała 30kk a teraz ma 1kk.

A odnośnie statystyk to mam od wczoraj skokowy wzrost ilości czasu na stronie (rzędu 200-300%). Wczoraj były też robione prace modernizacyjne przy adsnese więc zastanawiam się czy to nie ma z tym związku.

Czy u siebie też zauważyliście takie ruchy?

Starannie moderowany Katalog stron - PR4

Teraz-Wiedza.pl - katalog edukacyjny PR1

----> aplikacje Facebook <----

Ogłoszenia Legnica i katalog firm z Legnicy

Mi od chyba ponad miesiąca, albo i nawet więcej, zaindeksowane strony skaczą raz na 700, raz na 3,5 tyś. Dosłownie w ciągu jednej doby różni się to wszystko bardzo znacznie. W przypadku BL też jest coś dziwnego bo ich liczba stale, powoli spada mimo, że codziennie na bieżąco linkuję stronę. Gdy połączymy to ze spóźniającą się aktualizacją PR to faktycznie można przypuszczać iż coś się dzieje niepokojącego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności