Skocz do zawartości

Wyświetlanie reklam o połowe mniejsze...;/

Hunter18

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj zabrałe msię za reklamy adsense, chciałem poprawic CTR oraz eCPM, udał osię to zrobic, ale co z tego jak Adsense w "Wyświetlenia strony" pokazuje 2 razy mniej...wychodzi na to samo, eCPM wzroslo duzo ale no wlaśnie... Dodam, że usunąłem jeden kod ze strony głównej, lecz jest ich tam jeszcze jeden wiec gogole powinno naliczac wyswietlenie jak naliczało, bo nie dubluja chyba swoich wyświetlen? W sumie wyszła kaszka:) usunałem link reklmaowy wzroslo CTR i eCPM ale zmalały wyswietlenia:) Czy Google liczy srednia z wyswietlen kazdego kanału i podaje to jako ogolne wyswietlenia?, bo to mogło by wytłumaczyc stan dzisiejszy, mianowicie usunałem inne 2 kody lecz nei wiem jakim cudem google zarejestrowal owyswietlenia np 1 czy 2 na tych kodach i mzoe liczy to do sredniej..?

nero - tym nagrywam
bearshare - tym ściągam

Zależy gdzie to wyświetlasz.

Jeśli oglądasz dane dla kilku kanałów spersonalizowanych łącznie, to się sumuje. Jeśli oglądasz dane dla jednej witryny (np. jeden kanał URL), to się nie sumują -- wtedy liczone są wyświetlenia strony z reklamami, bez względu na to, ile tych reklam tam jest, zawsze jest jedno wyświetlenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności