Skocz do zawartości

Hosting pod 15/20 SEOKatalogów

Rak115

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Obecnie trzymam wszystko na sharedzie w linuxpl (o dziwo jeszcze mnie nie wyrzucili) ale co raz częściej blokują mi strony z powodu przeciążenia.

Moje pytanie ->

Czy bardziej opłaca się przejść na jeden dobry shared w lepszej firmie?

Kupić kilka mniejszych seo sharedów (mają małe limity transferu chyba, a moje katalogi mają zużycie rzędu 30GB każdy)?

Czy może VPS? Zainteresowałem się ofertą statnetu a jako, że nie posiadam doświadczenia w konfiguracji tego, to od razu preferowałbym panel DA. Tylko czy VPS S wystarczy na takie coś, czy muszę zainteresować się czymś poważniejszym?

Pozdrawiam :faja:

U mnie 10 malych seokatalogow to miesieczny transfer 50GB.

Testuje od paru dni vpsa w logout (maja nielimitowany transfer) i jak na razie daje rade. Za 50 zl brutto masz support na miesiac i pelna konfiguracje. Imo warto przetestowac :faja:

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

@lukas22333 -> właśnie chodzi o to, że NIE jestem zadowolony :faja: No, 50GB, chciałbym mieć taki transfer na wszystkich seokach :P

Coś takiego za 63zł:

10GB dysk twardy (cena 5zł)

RAM 512 gwarantowany, max 768mb (cena 19zł)

15% czasu procesora 1,5GHZ (10zł)

Brak limitu transferu - Port 5Mbit (0zł)

Adres IP - 1szt (5zł)

Debian 5.0 + DA (19zł)

OpenVz (0zł)

Czy coś takiego pociągnie kilkanaście seokatalogów?

No pewno :faja:

Jeszcze nie miałem ani jednego zgłoszenia o przekroczonym obciążeniu od osób które trzymają seokaty w vpsach/dedykach. Może zastanów się jeszcze nad najtańszym kimsufi ?

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności