Skocz do zawartości

[sprzedam] Unikalne zagadki

hengr

Rekomendowane odpowiedzi

Od dłuższego czasu piszę teksty na zamówienie. Oprócz pisania tekstów zajmuję się także pisaniem zagadek i innych rymowanek dla dzieci. Moje rymowanki doskonale uzupełnią strony poświęcone dzieciom.

Aktualnie mam do zaoferowania 20 autorskich zagadek dla dzieci w wieku przedszkolnym. Wszystkie zagadki mają po cztery linijki i są rymowane. Ta partia zagadek dotyczy zawodów. Na przykład: kierowca, pisarz, górnik, dziennikarz, informatyk, weterynarz, sprzedawca, listonosz, piekarz i inne.

Oto przykładowa zagadka, która nie wchodzi do tej dwudziestki.

Chcąc pięknie wyglądać

panowie i panie,

szyją sobie u niej

na miarę ubranie.

Cena kompletu zagadek wynosi 60 zł

Na zamówienia mogę napisać każdą ilość zagadek na podany temat ( np. dom, ubranie, jedzenie, święta, rodzina itp ).

Mogę też pisać rymowane wierszyki. Cena za jedną zwrotkę wynosi 3 zł ( 4 linijki ).

Potrafię także pisać krótkie opowiadania na podany lub dowolny temat.

Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt.

Malgorzata Gruszka

bi.gosik@interia.pl

gg. 2088489

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności