Skocz do zawartości

Reklamy na stronie internetowej

Akanello

Rekomendowane odpowiedzi

Na początek - Witam wszystkich forumowiczów jako że jestem nowy :)

I od razu przechodze do rzeczy.

Mam stronkę która generuje całkiem ciekawy ruch.

Chciałbym umieścić na niej jakieś reklamy, jakie formy reklamy polecacie?

To znaczy, czy sprzedawać na allegro miejsce czy może przyłączyć się do jakiejś sieci (a jeśli tak to do jakiej) ?

Z góry dziękuje!

Hmm, 500 uu to stosunkowo mało.

Potestuj: Netaffiliation, Etology, Ero-Advertising, Adtaily, czy programy partnerskie z Cashbill.pl

Zobacz, który(e) program(y) przyniesie/przyniosą Ci największe dochody.

Powodzenia

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Mozesz sprobowac z Adbrowser, podobno przyjmują erotyke i płacą za wyświetlenia i kliknięcia.

Jak będziesz zainteresowany to na pw mogę Ci podesłać reflinka, ty nic nie stracisz a ja zarobie :)

Ewentualnie dobre jest Ero-Advertising (o którym wspomniał mental) jednak ja miałem większy ruch i zarabiałem mało na tym, bo mają mało reklam na Polskie stronki. No chyba że masz jakąś międzynarodową stronke.

Polecam Ci zainteresowanie się implementacją usług premium, opłacanych przez SMS premium rate. Wiesz, jakieś konta premium, płatny content etc. To się sprawdza.

Czytaj uważnie regulaminy systemów partnerskich, żeby nie było kwiatków w postaci blokady konta za ero content.

Wyznacz cele, a osiągniesz wszystkie.

Czytaj uważnie regulaminy systemów partnerskich, żeby nie było kwiatków w postaci blokady konta za ero content.

Sprawdziłem pod tym względem wszystko. I ero-advertising to raczej oczywiste, a adbrowser no cóż mają nawet kategorie stron 'Dla Dorosłych', dodatkowo pytałem się przez gg podane na ich stronie czy można i odpowiedzieli że można bez problemu i nie blokują za to kont. Więc z dwóch opcji ero-advertising i adbrowser, wole to drugie bo przynajmniej kase dostane na konto bankowe a nie na paypal (czyli jestem o całą prowizję pp do przodu :lol: )

Dzięki za pomoc!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności