Skocz do zawartości

Strzała

donkuk

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

nie jestem pozycjonerem, nie zajmuję się zawodowo (w jakikolwiek sposób ) stronami internetowymi. Po prostu chciałbym wypozycjonować (raczej samemu i bez dodatkowych - znacznych - kosztów) stronę swojej firmy i w związku z tym pewnie będę miał kilka pytań do Państwa.

Nieco już poczytałem - m.in. na szanownym forum - i wydaje mi się, że zoptymalizowałem już 'content' i metadane strony. Zgodnie z tym, co wyczytałem, dodaję też stronę do katalogów. Nie wiem tylko dlaczego wyszukiwarka G tego wszystkiego nie widzi.

Mam jednak już teraz pytania:

1. jak to jest możliwe, że niektórzy mają po kilka tys. linków do swojej strony? Czy to jest możliwe, żeby je dodać 'ręcznie'? A jeśli ktoś korzysta z jakiejś 'dodawarki', to czy to nie obróci się przeciw stronie, jak szanowny G to wychwyci?

2. słyszałem i czytałem o jakiejś tajemnym bajerze/sztuczce pozycjonującej, która jest wiedzą tajemną, strzeżoną jak przepis na warszawską pańską skórkę. Czy ktoś z szanownych Wtajemniczonych mógłby mi zdradzić ten tajnik ciemnej strony mocy? Obiecuję, że nie posłużę się ewentualną wiedzą w innym celu niż wypozycjonowanie swojej strony i nikomu jej nie zdradzę - słowo u mnie wiele znaczy (zdradzę w tym miejscu, że jestem rycerzem jedi). Z oczywistych względów, jeżeli ta wiedza jest pilnie strzeżona przez szanowny Zakon Pozycjonerów, liczę się z możliwością poznania tajnych tajników na tzw. privie. Mogę nawet przysiąc, że z samym privem będę się zapoznawał pod osłoną nocy. ;)

Będę wdzięczny za pomoc, za którą z góry dziękuję.

Pozdrawiam,

Lukasz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności