Skocz do zawartości

Lista 250 katalogów dla początkujących.

dziankarlo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Też jestem początkujący i sporo czasu mi zeszło na zapoznawaniu się z katalogami i na wpisach do nich.

Postanowiłem zrobić listę katalogów dla początkujących, czyli listę takich katalogów, które akceptują wpisy stron z PR = 0. Udało mi się zebrać niemało, bo aż 250 takich katalogów, które dodatkowo charakteryzują się jeszcze tym, że nie wymagają linku zwrotnego, są całkowicie darmowe, w każdym można się zarejestrować i modyfikować wpis wraz z rozwojem strony. Prawie wszystkie z nich to seokatalogi. Lista w formacie pdf znajduje się tutaj: Lista 250 katalogów dla początkujących .

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

"chyba" to jednak robi różnice. Dokonywałem wpisu do 1seo i 2seo na początku sierpnia i wpisy były zupełnie darmowe. Za wpis do wosinskiej tez nie było opłaty. Prosze aby więcej nie pisały osoby, które nie są pewne swoich wypowiedzi i używają słów "chyba, może, zdaje mi się" itp :) Pozdrawiam.

Status katalogów płatny/niepłatny ostatnio tak szybko się zmienia, że nie wiem, czy jest szansa na jakąś listę, która będzie cały czas na bieżąco.

Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :).

Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja.

Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław!

"chyba" to jednak robi różnice. Dokonywałem wpisu do 1seo i 2seo na początku sierpnia i wpisy były zupełnie darmowe. Za wpis do wosinskiej tez nie było opłaty. Prosze aby więcej nie pisały osoby, które nie są pewne swoich wypowiedzi i używają słów "chyba, może, zdaje mi się" itp :) Pozdrawiam.

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...inska&st=75

warto przeczytać najpierw posty od właścicieli katalogów, zanim się będzie rzucało w kierunku innych użytkowników "kamienie"

:angry:

dymna.jpg

Ja myślę, że możesz do tej listy spokojnie dopisać moje dwa twory: wwwsieci i weteo. Po za tym, że nie przyjmuję śmieci to spełniają wszystkie warunki. Weteo czeka jeszcze z utęsknieniem na jakiś PR apdejt...

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

"chyba" to jednak robi różnice. Dokonywałem wpisu do 1seo i 2seo na początku sierpnia i wpisy były zupełnie darmowe. Za wpis do wosinskiej tez nie było opłaty. Prosze aby więcej nie pisały osoby, które nie są pewne swoich wypowiedzi i używają słów "chyba, może, zdaje mi się" itp :lol: Pozdrawiam.

Na pewno płatne, tak jak wiele katalogów z tej listy, ja kataloguje stale i dobrze wiem, które są płatne, a które darmowe, to pan wprowadza ludzi w błąd :)

Trzeba pochwalić za trud. Ale ostatnio wiele katalogów wprowadziło opłaty. Więc warto byłoby ją aktualizować. Poza tym tych katalogów jest więcej. Tak jak wspomniał zuymen brak jego katalogów. Nie ma też moich :):lol:

Pozycja 223 i 224 są zdublowane.

Starannie moderowany Katalog stron - PR4

Teraz-Wiedza.pl - katalog edukacyjny PR1

----> aplikacje Facebook <----

Ogłoszenia Legnica i katalog firm z Legnicy

Witam.

Dzieki za wszystkie komentarze. W chwili kiedy ja wpisywalem strone do tych katalogow to za wpisy nie placilem i stad informacja ze sa one bezplatne. Jesli jakis czas potem wprowadzono oplaty to nawet o tym nie wiedzialem. Teraz jestem na urlopie i staram sie unikac komputera. Od wrzesnia wroce do tej list. Wiem ze jest wiecej katalogow. Wybieralem tylko te z mozliwoscia zalozenia konta, zeby wraz z rozwojem strony mozna bylo uaktualniac wpis oraz glownie seokatalogi, bo gdzies wyczytalem, ze takie sa najskuteczniejsze. Gdybym do tej listy dodal wszystkie katalogi, te oparte na innych skryptach i takie bez rejestracji konta to lista mialaby ponad 1000 pozycji.

Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności