Skocz do zawartości

Lista 250 katalogów dla początkujących.

dziankarlo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzien dobry.

Wszyscy wiedzą, że nowe katalogi wyrastają jak grzyby po deszczu ale medal ma dwie strony - katalogi jak wiadomo też znikają. Tak się zastanawiałem ostatnio jakie rozmiary ma to odwrotne zjawisko i jak się wziąłem za rozpracowanie tego zagadnienia to aż mi się włosy zjeżyły. W ciągu roku wcięło przynajmniej 50 katalogów (tyle udało mi się namierzyć, pewnie jest tego więcej). Znalazłem też kolejne 50 katalogów, które od dawna nie akceptowały wpisów. I być może wkrótce też znikną całkowicie. A wraz z nimi nasze drogocenne linki, setki linków, tysiące linków :) Może wzorem ekologów zorganizujemy akcję "ratujmy katalogi" hehe.

Jeśli ktoś chciałby sprawdzić czy katalogi, do których wpisał swoją stronę już zniknęły wraz z linkami to podaje namiary na listę (znajduje się w pliku z moja lista 790 katalogów):

Znikające katalogi :)

Witam.....wielkie dzięki za tą listę katalogów,dzisiaj przeglądałem katalogi Legata i chyba 10 nie chodziło?

Także zauważyłem bardzo dużo wpisów oczekujących, w jednym było chyba nawet 2000 :D a w niektórych 1000 wpisów oczekujących...

Co to ma za sens zakładać tyle katalogów a póżniej nie dbać o nie.....paranoja :shout:

Pozdrawiam..sorry za błędy

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Dobry wieczór.

Jest nowa aktualizacja mojej listy. Trochę się tam pozmieniało. Niektórym katalogom PR wzrósł, innym zmalał, a niektóre katalogi w ogóle znikły. W porównaniu z listą sprzed miesiąca tylko około 10 katalogów wprowadziło opłaty. Chyba "rynek katalogowy" się ustabilizował :) Jak na razie jest 350 katalogów. Może się uda do końca miesiąca dorzucić jeszcze 50. Ale "letko" nie będzie. Coraz trudniej skompletować sensowną listę. PS.Katalogi bonusowe w dodatkach nie są jeszcze zaktualizowane. Pozdrawiam.

Link do listy: Prawie 800 katalogów ^_^

Ja mam takie pytanie. Robie sobie wpis do jakiegos tam katalogu. Na drugi dzien dostaje maila, ze wpis zostal odrzucony, bo opis nie jest unikalny. Robie wiec opis unikalny, wciskam enter a tam zonk w postaci komunikatu "domena zablokowana". Po co robic taką kiche? Po co blokowac adres? Nie wystarczy ponownie odrzucic wpis? Wiadomo, ze po drugim razie kazdy "gupi" sie skuma, ze nie chodzi o opis tylko o widzimisię moderatora. Spotykacie sie z czyms takim? Często?

Kataloguje swoja strone od wrzesnia i jak komus sie nie podobala to po prostu odrzucali wpis. Ale zeby blokowac moja domene? Pierwszy raz sie z czyms takim spotykam. Wystarczylo odrzucic drugi raz, potem trzeci. Az w koncu, za czwartym razem sie akceptuje zebym sie odczepiła hihi :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności