Skocz do zawartości

Lista 250 katalogów dla początkujących.

dziankarlo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wielkie dzięki za nowe katalogi :) super robota :shout:

Pozdrawiam...

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Pobrałem tą listę po raz pierwszy i jestem pod wrażeniem włożonej pracy. Odnośnie dofinansowania to lepiej jakbyś podał konto na paypal, bo nie każdy chce ujawniać swoje dane adresowe :)

BTW. Możesz dorzucić moje dwa darmowe tematyczne ze stopki. Bez wymogu PR i linków zwrotnych.

Katalog ślubny i katalog motoryzacyjny - zapraszam.

Lakiery samochodowe - wyjątkowe farby House Of Kolor

no to mozna od dzisiaj usunąc sidlink.com, który jest już płatny od 10 minut.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Witam wszystkich serdecznie.

Jest już dostępna kolejna aktualizacja listy. Jak na razie dotyczy to tylko listy podstawowej zawierającej 350 bezpłatnych katalogów. Po niedzieli spróbuje zaktualizować katalogi tematyczne i te wymagające PR większego od zera.

Zaktualizowana lista katalogów :D

Hello.

Jeśli ktoś korzysta z katalogów tematycznych to informuję, że zostały zaktualizowane. Sporo się tam zmieniło ale coś jednak zostało :D Link do listy jest w poprzednim wątku. PS.Wszystkim Paniom życzę wszystkiego najlepszego z okazji ich święta.

Siema dziankarlo.

Mam swoja własną liste seoków i zastanawiam sie co jest warta. Mam nieco niedyskretne pytanko do kolegi po fachu. Na ile wyceniaja twoja liste jej użytkownicy? Mozesz uchylic rąbka tajemnicy jaka jest srednia kwota w ramach wplat za liste? Odwaliłes kawał dobrej roboty. Niezła mordega musi być coś warta. Racja?

Dzien dobry.

Średnia wpłat za listę wynosi: 0,00 zł (słownie: zero zł zero groszy). Nie planowałem i nie planuje sprzedawać listy. Chciałem jedynie "uciułać" na odnowienie hostingu i domeny, bo moją stronkę robię w ramach hobby i nie przynosi ona dochodu. Na opłacenie hostingu i domeny mam czas do końca marca. A potem najprawdopodobniej nie bedę już robił listy. Zbyt dużo czasu to zajmuje. Miłego dnia.

Ja mam takie pytanie. Robie sobie wpis do jakiegos tam katalogu. Na drugi dzien dostaje maila, ze wpis zostal odrzucony, bo opis nie jest unikalny. Robie wiec opis unikalny, wciskam enter a tam zonk w postaci komunikatu "domena zablokowana". Po co robic taką kiche? Po co blokowac adres? Nie wystarczy ponownie odrzucic wpis? Wiadomo, ze po drugim razie kazdy "gupi" sie skuma, ze nie chodzi o opis tylko o widzimisię moderatora. Spotykacie sie z czyms takim? Często?

Tobie się nie chce czytać regulaminu, mi się nie chce sprawdzać drugi raz Twojego wpisu. Proste.

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

..................: KOMUNIKAT ARCHIWUM FUTBOLU :...................

Przepraszamy, plik nie został odnaleziony.

Proszę skorzystać z menu serwisu.

To tyle jeżeli chodzi o dostęp do tego liku z listą obecnie z podanego linku w pierwszym poście.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności