Skocz do zawartości

Lista 250 katalogów dla początkujących.

dziankarlo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

Jestem na etapie tworzenia listy SEOkatalogów - darmowych, bez linków zwrotnych, bez wymaganej rejestracji zajmującej nie potrzebnie czas.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Sorry, ale to bezsensu, już przeleciałem część katalogów bo i tak kataloguje jedną stronę, ale dziś lecę po tej samej liście z inną stroną i już część katalogów jest płatna, część akceptuje strony tylko z pr(zazwyczan min. 1 lub min 3), także robienie takiej listy mija się z celem...

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Też to zauważyłem. Wszystko się tak szybko zmienia, że cała praca włożona w tworzenie listy idzie na marne.

Najpierw się cieszę, że do listy dodałem 30 nowych katalogów, a po godzinie katalogowania się okazuje, że 50 musiałem z niej wyrzucić.

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

• 2 tygodnie później...

Witam. Dawno tu nie zaglądałem, więc wpadłem zobaczyć co w trawie piszczy. Widzę, że były próby robienia kolejnych list. Pomyślcie teraz, że ja swoją listę robiłem regularnie 2 razy w miesiącu przez pół roku. Robienie takiej listy z tyloma katalogami to nie przelewki. To prawdziwy kołchoz :) Od ostatniej aktualizacji nawet już dla siebie nie robię. Na samą myśl o tym ile to zajęłoby teraz roboczo-godzin to słabo się człowiekowi robi.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności