Skocz do zawartości

Lista 250 katalogów dla początkujących.

dziankarlo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Bardzo fajna lista i z pewnością bardzo przydatna na początek. A co do tego, że katalogi czasem zmieniają zasady dodawania wpisów (płatny/darmowy) to chyba nic nowego.

Od siebie dorzucę jeszcze do listy zupełnie nowy i świeżuteńki katalog na skrypcie SEOKatalog (link w sygnaturze). Katalog z możliwością rejestracji i aktualizacji wpisów i od początku do końca zupełnie darmowy (także w przyszłości).

Pozdrawiam.

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam wszystkich.

Tak, będzie aktualizacja. I to nawet jeszcze we wrześniu. Tylko nie wiem, którego konkretnie dnia. Póki co sprawdzam, które katalogi z tej listy nie są już darmowe, bo faktycznie w niektórych wprowadzono opłaty (dziękuje za zwrócenie mi na to uwagi przez forumowiczów). Szukam też nowych katalogów, żeby lista po usunięciu tych płatnych wciąż liczyła 250 pozycji. Może się uda. W ostateczności dodam te, w których nie ma możliwości założenia konta i modyfikowania wpisu. Pozdrawiam.

Witam.

Jeśli ktoś czekał na nową listę to się doczekał :D Dosłownie 10 minut temu wrzuciłem zaktualizowaną listę. Kryteria tej listy są takie same jak przy poprzednim zestawieniu a więc katalogi te: 1)akceptują wpisy stron z PR=0; 2)nie wymagają linku zwrotnego; 3)są całkowicie bezpłatne; 4)umożliwiają rejestrację konta; 5)są oparte na skrypcie seokatalog. Zmiany w stosunku do poprzedniej wersji listy: wyleciało 30 katalogów, które wprowadziły opłaty a ich miejsce zajęło 30 darmowych. W tej chwili pracuje nad powiększeniem listy z 250 do 300 pozycji. Jakoś na początku października powinna być kolejna aktualizacja. Żeby było szybciej ponownie podaje namiary Lista 250 katalogów dla początkujących .

bardzo pomocne i powinno się znaleźć zdecydowanie w dziale dla początkujących, a nie w dyskusji

może któryś z nowych Moderatorów przerzuci? :)

BTW: Chłopaki gratulacje (no i współczucie... nie będzie łatwo :))

dymna.jpg

Hello.

A ja uwazam, ze ten dzial jest najodpowiedniejszy dla listy katalogow. Przeciez dopisek "dla poczatkujaych" oznacza, ze dla stron, ktore maja PR zero i tak naprawde nie ma to nic wspolnego z poczatkujacymi :)

Nalezy sie uklon w strone dziankarlo, ze zaoszczedzil nam kupe czasu :)

Pozdro.

Hello.

A ja uwazam, ze ten dzial jest najodpowiedniejszy dla listy katalogow. Przeciez dopisek "dla poczatkujaych" oznacza, ze dla stron, ktore maja PR zero i tak naprawde nie ma to nic wspolnego z poczatkujacymi :)

Nalezy sie uklon w strone dziankarlo, ze zaoszczedzil nam kupe czasu :)

Pozdro.

Ola,

zerknij na kryteria:

Kryteria tej listy są takie same jak przy poprzednim zestawieniu a więc katalogi te: 1)akceptują wpisy stron z PR=0; 2)nie wymagają linku zwrotnego; 3)są całkowicie bezpłatne; 4)umożliwiają rejestrację konta; 5)są oparte na skrypcie seokatalog.

dlatego uważam, że to bardzo przyjazny post dla początkujących.

znalezienie się w dziale "dla początkujących" wcale nie jest jakąkolwiek ujmą, a znalezienie się TOPiku - wręcz dużym punktem dla tematu i autora

uważam, że dla początkującego taka lista dobrych katalogów może być bardziej pomocna, niż reklama typu "kup addera7" ;)

szacunek dla autora

dymna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności