Skocz do zawartości

Lista 250 katalogów dla początkujących.

dziankarlo

Rekomendowane odpowiedzi

Kilka z nich już jest płatna i co niektóre mają dłuższą kolejkę do akceptacji niż już zaakceptowanych wpisów. Aczkolwiek parę ciekawych i darmowych katalogów tam jest :(.

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak, zgadza się. Niektóre katalogi z tej listy (34 sztuki) zostały przekształcone w płatne. Zostały już usunięte z listy a na ich miejsce wskoczyły nowe, bezpłatne katalogi. Także lista w dalszym ciągu liczy sobie 300 plus 100 dodatkowych, razem 400 linków. Do pobrania tam gdzie zawsze:

Lista 300 katalogów.

W tej liście coś ci chyba pouciekało bo nie ma niektórych katalogów, które były wcześniej i dalej są bezpłatne.

Starannie moderowany Katalog stron - PR4

Teraz-Wiedza.pl - katalog edukacyjny PR1

----> aplikacje Facebook <----

Ogłoszenia Legnica i katalog firm z Legnicy

Możliwe, że coś pouciekało. To jest lista 300 katalogów, które ułożone są najpierw według PR a potem alfabetycznie. Katalogi, które na mojej liście mają numer powyżej 300 nie figurują na liście 300 katalogow. Ale nie martw się. Na przełomie miesięcy pewnie bedzie jakaś poważniejsza aktualizacja listy i być może tam się znajdą. Pozdrawiam.

Przy niektórych katalogach z listy pojawia się komunikat Brak Pliku Konfiguracyjnego a przy niektórych Brak Dostępu (zły klucz licencyjny albo wygaśnięcie licencji) i strony z tymi katalogami nie działają. Nie pamiętam przy których ale naliczyłam około 5, 6 takich katalogów. Czy to oznacza, że linki z tych katalogów można już spisać na straty ?

Witajcie.

Ja zauważyłem około 10ciu takich katalogów co już nie działają z powodu wygaśnięcia licencji albo braku pliku konfiguracyjnego. Ale nie mam zielonego pojęcia co z wpisami do nich. Pewnie linki wylecą z indeksu. Bo skoro stronka nie działa to i Google to zauważy prędzej czy później.

• 2 tygodnie później...

No ja myślę, ze jakoś na dniach powinna być aktualizacja, bo właśnie nad nią pracuje. Znowu się troszkę pozmieniało. Kolejne katalogi wprowadziły opłaty. Niektóre nie wprowadziły opłat ale wprowadziły obowiązkowy link zwrotny. Niektóre katalogi zmieniły nazwę. A niektóre zniknęły :) Jak tak dalej pójdzie to darmowe będą tylko te nowe co same jeszcze mają PR zero.

Witam.

Jeśli ktoś czekał na aktualizacje listy to przed chwilką się pojawiła. Wyleciało 31 katalogów, które wprowadziły opłaty bądź link zwrotny. Poza tym lista została wydłużona z 300 do 350 katalogów. Kryteria doboru katalogów takie same jak zwykle: bezpłatny, bez linku zwrotnego, akceptacja stron z PR=0, możliwość założenia konta aby w przyszłości modyfikować wpis oraz skrypt seokatalog. Dodatkowo w ramach bonusu na liście znajduje się 100 katalogów tematycznych, 50 katalogów wymagających linka zwrotnego oraz 50 katalogów wymagających PR większego od 0. Łącznie więc jest tam aż 550 katalogów. Dla każdego coś dobrego, do wyboru do koloru :D

A skąd to ściągnąć? Stad: Lista 550 katalogów !!

Coraz ciekawsze się ta lista robi. Mam jedną skromną i drobną sugestię. Może by tak dorzucić jeszcze inny dodatek. Oprócz dodatku z linkami zwrotnymi i wysokim PR można by dodać katalogi, które przyjmują wpisy z PR=0, są za free, bez linka zwrotnego i także bez rejestracji konta. Jest ich trochę a przecież chyba nie każdy się rejestruje i zmienia potem te wpisy. Pozdro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności