Skocz do zawartości

Lista 250 katalogów dla początkujących.

dziankarlo

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki - to jest to, czego szukałem. Właśnie zaczynam katalogować swoją stronkę. Postaram się odwdzięczyć opinią o efektach wykorzystania Twojego spisu.

Z

CLUBBERS to forum muzyczne dla młodzieży zafascynowanej tym co przedstawia sobą muzyka klubowa. Forum Clubbers to cały mój świat.

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam.

Ola wezmę to pod uwagę. Rzeczywiście jest troche tych katalogów, o których wspomniałaś. Clubbers polecam się na przyszłość. Ja swoją przygodę z własną stroną i katalogami rozpocząłem w czerwcu tego roku. I szczerze mówiąc nawet nie miałem pojęcia, że istnieje coś takiego jak katalog ani do czego on służy. A ile się z początku naszukałem katalogów to już nie wspomnę. Też kiedyś gdzieś znalazłem jakąś listę na tym forum i tak to się zaczęło. W końcu zrobiłem swoją i potoczyła się ona jak kula śniegowa. Z miesiąca na miesiąc coraz większa. Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...

Co po ta zima potrafi narobić, trochę śniegu na łączach i po "ptokach"

https://www.archiwumfutbolu.pl/bledy/stronabledu404.html

Przepraszamy, plik nie został odnaleziony. Przejdź do strony głównej serwisu:

www.archiwumfutbolu.pl

Witam.

Jeśli ktoś czekał na aktualizacje listy to przed chwilką się pojawiła. Wyleciały 44 katalogi, które wprowadziły opłaty bądź link zwrotny. Podstawowa lista zawiera standardowo 350 katalogów. Kryteria doboru katalogów takie same jak zwykle: bezpłatny, bez linku zwrotnego, akceptacja stron z PR=0, możliwość założenia konta aby w przyszłości modyfikować wpis oraz skrypt seokatalog. Dodatkowo w ramach bonusu na liście znajduje się 100 katalogów tematycznych, 100 katalogów wymagających linka zwrotnego oraz 100 katalogów wymagających PR większego od 0. Łącznie więc jest tam aż 650 katalogów.

Lista do pobrania stąd: Lista 650 katalogów.

• 2 tygodnie później...

Witam wszystkich.

Pojawiła się przedświąteczna aktualizacja listy. Zniknęło około 20stu katalogów, które stały się płatne bądź wprowadziły link zwrotny. Dodatkowo lista wydłużyła się o 50 katalogów, jak więc łatwo policzyć jest około 70ciu nowych. Podstawowa lista zawiera teraz aż 400 katalogów. Kryteria takie same jak zwykle: bezpłatny, bez linku zwrotnego, akceptacja stron z PR=0, możliwość założenia konta aby w przyszłości modyfikować wpis oraz skrypt seokatalog. Dodatkowo w ramach bonusu na liście znajduje się 100 katalogów tematycznych, 100 katalogów wymagających linka zwrotnego oraz 100 katalogów wymagających PR większego od 0. Łącznie więc jest tam aż 700 katalogów. Lista do pobrania stąd co zwykle, a dla tych co pierwszy raz:

Lista 700 darmowych katalogów ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności