Skocz do zawartości

Lista 250 katalogów dla początkujących.

dziankarlo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

dziankarlo: świetna lista katalogów, podziwiam zapał :D.

Zacząłem dodawać dzisiaj do tych katalogów po kolei moją stronę i znalazłem parę rzeczy do poprawki :D.

Oto one:

Katalogi 1-50

Następujące katalogu nie działają:

4) https://katalogwww.lagata.pl

5) https://miasto-wiedzy.pl

9) https://zabon.pl

Stały się płatne:

7) https://www.katalogowo.com

Na razie tyle, a więcej wkrótce :D.

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

Gry na OPCG.net to stare gry abandonware, do pobrania za darmo.

Hej,

jakie macie sposoby na wyłapywanie wpisów w katalogach, które nie informują o dodaniu mailem? Na pewno wiele jest takich..

Dodałem dla jednej domeny 100 wpisów ręcznie do najlepszych katalogów, gdzie odpowiedź dostałem tylko od 70%

Załóżmy, że 10% przyjdzie później.. a reszta? :soczek:

Witam wszystkich po świętach. Kto się przejadł ? :soczek:

Katalogi nr 4, 5 i 9 już działają. To są katalogi z grupy "Lagata" i zauważyłem, że one często właśnie wieczorami się nie odpalają ale rano zwykle chodzą jak nowe :)

Tu jest spis katalogów Lagaty: Katalogi z grupy Lagata.

Tomaan ja po prostu raz na jakiś czas zaglądam do katalogów, z których nie dostałem maila. Zwykle jest tak, że część wpisów jest tylko maila nie ma. A są też katalogi, które wyglądają na porzucone. Mam około 20stu takich gdzie na wpis czekam już ponad 2 miesiące. Oczywiście nie ma ich na mojej liście.

Hej,

jakie macie sposoby na wyłapywanie wpisów w katalogach, które nie informują o dodaniu mailem? Na pewno wiele jest takich..

Dodałem dla jednej domeny 100 wpisów ręcznie do najlepszych katalogów, gdzie odpowiedź dostałem tylko od 70%

Załóżmy, że 10% przyjdzie później.. a reszta? :hi:

Ja zawsze zapisuje do innego pliku katalogi, do których dodałem. Po kilku dniach wracam do nich i sprawdzam albo z wyszukiwarki w katalogu lub z G site:....

Tu jest spis katalogów Lagaty

Ale wiele z tych katalogów ma bardzo dużą ilość stron oczekujących

np. miasto-wiedzy.pl: Stron oczekujących: 1301

dla mnie to są już porzucone, w SEO Lighcie zgłaszam takie jako niedziałające. Potem usuwają linki albo dodają nofollow i robią z tego czyste zaplecze a inni dalej dopalają niewiedząc o zmianie intencji właściciela katalogu.
Hej,

Załóżmy, że 10% przyjdzie później.. a reszta? :hi:

Ja zawsze zapisuje do innego pliku katalogi, do których dodałem. Po kilku dniach wracam do nich i sprawdzam albo z wyszukiwarki w katalogu lub z G site:....

no tak ale właśnie prócz tego programiku, fajnie by było znaleźć jakiś sprawny system weryfikacji. Ja też zapisuję w XLSie z podziałem na anchory, ale każdy adres trzeba by było sprawdzać czy jest on na liście dodanych czy nie.. takie płatne czy lepsze to okej, można się poświęcić ale jak sprawdzać 1000 katalogów..

hmm, a może robić swoje i po 2 miesiącach przelecieć SEO Spy Glassem i napisać porównywarkę, która sprawdzałaby to co wypluje analiza z naszymi adresami w XLSie :( ?

dziankarlo: jak będziesz aktualizował swoją listę to weź pod uwagę to, że

- katalog nr 33 oiio.pl NIE JEST DARMOWY, darmowy tylko jak da się link zwrotny lub gdy strona ma PR powyżej 3 lub za opłatą zamieszczają wpis

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

dziankarlo: jak będziesz aktualizował swoją listę to weź pod uwagę to, że

- katalog nr 33 oiio.pl NIE JEST DARMOWY, darmowy tylko jak da się link zwrotny lub gdy strona ma PR powyżej 3 lub za opłatą zamieszczają wpis

Jeszcze coś znalazłem:

- katalog nr 50 (hippos.com.pl) NIE DZIAŁA ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności