Skocz do zawartości

Lista 250 katalogów dla początkujących.

dziankarlo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A ktore skrypty byscie polecili? Otwarty mini? Qlweb? Czy jeszcze jakis inny? Ja od poczatku wpisuje swoja strone tylko do SEO katalogow. Nie widac juz mojego poprzedniego wpisu. Informuje jeszcze raz ze wczoraj nastapila aktualizacja mojej listy

Lista 740 katalogow :rotfl:

Mały błąd, sorry. Lista 740 katalogów :)

A ktore skrypty byscie polecili? Otwarty mini? Qlweb? Czy jeszcze jakis inny? Ja od poczatku wpisuje swoja strone tylko do SEO katalogow. Nie widac juz mojego poprzedniego wpisu. Informuje jeszcze raz ze wczoraj nastapila aktualizacja mojej listy

Lista 740 katalogow :rotfl:

Mały błąd, sorry. Lista 740 katalogów :)

Afroo niektóre katalogi są bardzo fajne, freeglobes dobrze zmodyfikowane

Hello. Zaktualizowane katalogi tematyczne i wymagające PR większego od zera. A do listy podstawowej dodałem 50 sztuk, tak że znowu jest 400. Te dodane mają numery 351-400, zeby nie trzeba bylo ich specjalnie szukac. Numery 1-350 bez zmian. Link do listy kilka postów wyżej. Pozdrawiam.

Dzięki za aktualizacje. Nowe 50 katalogów bardzo się przyda :D.

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

Gry na OPCG.net to stare gry abandonware, do pobrania za darmo.

Z moich obserwacji wynika, że większość katalogów spadło ostro w dół po ostatnim PR Update.

Jednym troszkę ubyło, a innym przybyło.

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

I znowu zmiany w świecie katalogów. kwacz.pl, pro4.pl, dla-ludzi.pl i miss-bee.pl zniknęły z cyberprzestrzeni. Katalogi z grupy Lagata jeden dzień działają a trzy następne dni nie działają i tak w kółko. Co to się porobiło hmmm. Może ktoś wyczaił jeszcze jakieś inne znikające katalogi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności