Skocz do zawartości

Ręczna moderacja

marcus1

Rekomendowane odpowiedzi

Mark - nigdy nie twierdzilem ze moja firma jest najlepsza firma w seo. W zestawieniu z gigantami pod wzgledami markitengowymi,organizacyjnymi czy tez obsluga klienta nie mamy szans.

Jesli chodzi o techniki/moce - twierdze ze mozemy powalczyc z dowolna firma na rynku .pl /

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Raczej nie ręczna, bo jakby ci z Google zobaczyli tekst typu:
White Hat Seo – tutaj pod tym terminem kryję się stosowanie technik, które są sugerowane przez Google czyli tak naprawdę całkowity brak pozycjonowania strony.

to by padli ze śmiechu.

Dlaczego mieliby paść ze śmiechu ?

Rootowanie telefonów, zmiana systemów operacyjnych (Cyanogenmod, LineageOS), wymiana dotyku, naprawa tabletów, laptopów: https://LepszySerwis.pl Poznań

Raczej nie ręczna, bo jakby ci z Google zobaczyli tekst typu:
White Hat Seo – tutaj pod tym terminem kryję się stosowanie technik, które są sugerowane przez Google czyli tak naprawdę całkowity brak pozycjonowania strony.

to by padli ze śmiechu.

Dlaczego mieliby paść ze śmiechu ?

Odpowiedź masz na blogu Google: https://googlepolska.blogspot.com/2010/07/j...ej-jakosci.html

Black Friday 2024

W topx.pl nawet 50% taniej! - codziennie nowe promo!

Akurat taką ładną domene miałem w portofolio. Wczesniej w topie byla domena .us

Widziałem, bardziej mnie zastanawiało dlaczego wziąłeś domenę de. Zagrałeś na nosie comwebowi :) A jakaś konkretna zmiana sprawiła, że zaczęła pojawiać się w polskich wynikach domena de?

A jakaś konkretna zmiana sprawiła, że zaczęła pojawiać się w polskich wynikach domena de?

IP i domena raczej nie ma znaczenia.

Według mnie Google rozpoznaje algorytmicznie język strony, bo jest to bardziej dokładne niż zgadywanie według końcówki domeny (czy każda .ME jest z Czarnogóry?) czy IP serwera (wiele polskich hostingów ma serwery zagranicą).

uzupełnię swoją wypowiedź,

jeżeli stronę masz po francusku a pozycjonujesz się na hasło międzynarodowe np. "hd tv" i ustawisz w gtw geolokalizację polska to nic ci nie da.

co innego oczywiście jeżeli hasło przewodnie występuje w jednym języku jak np. "pozycjonowanie" wiadomo że pojawisz się w polskich serpach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności