Skocz do zawartości

Ręczna moderacja

marcus1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ładne mi to żarty

Kabarety w końcu najlepiej zarabiają na żartach ;)

Wracając do tematu, to oczekiwał bym od ręcznej moderacji wyboru naprawdę wymuskanych stron pod każdym względem. Blog Lukasa jest przykładem tego jak strona wykonana wybitnie antypozycjonersko zajmuje wysokie pozycje na tę jakże pożądaną przez wielu frazę - stąd skojarzyła mi się z żartem jaki jej właściciel robi.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

wybitnie antypozycjonersko

ale co masz na mysli ??

czym ta strona rozni sie od innych ?? - ja ja traktuje caly czas jako zart, bo nie jest inaczej - ale pod jakim wzgledem dla algorytmu jest gorsza ?

jak stawiasz kolejna krzynke to pojdziemy wyzej w wynikach ;)

------------------ edit

by nie bylo nieporozumien jako zart traktuje strone - nie narzedzia, dzieki ktorym jest na obecnej pozycji :)

----------------- edit 2

ale zartownisiow pewnie jest wiecej, ale w top 10 ich jakos nie widac :)

To że istnieje ręczna moderacja to wiadomo nie od dziś, starzy wyjadacze pamietają szookujące afery gdzie w wniku znikneły domeny SWL'i z google , nie mniej w tym wypadku wątpie żebyśmy mieli doczynienia z ręczną moderacją, zaistniała systuacja jedynie nam mówi że każdy każdą frazę możne wypozycjonować (kwestia budrzetu i czasu) oraz w google nic nie jest pewnego i wszysko może się zmienić.

Marketing internetowy dla firm

co do tego, iż wszystko może się zmienić pamiętam jakiś rok temu topic na forum o presonalizacji, gdzie bardzo duża ilość osób pisała, że to koniec SEO. Ja twierdziłem inaczej i na szczęście za wiele się nie zmieniło, więc oby tych zmian jak najmniej :)

To raczej była ręczna moderacja ale nie w tym celu.

Ha, to w jakim celu ? Żeby do top weszły lepsze strony ? Nie powiesz chyba, że po tym zrobiły się trafniejsze wyniki.

M

Nie, że by weszły lepsze strony, tylko żeby "zeszły" strony, które utrzymywały się od dawana a firmy, które reprezentują mające opinię stabilnych przestały być stabilne. Coś jak pokaz, że wobec wielkiego G. nikt nie jest mocny i nie zna dnia ani końca :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności