Skocz do zawartości

Katalogi z Grupy Kulfiego

Kulfik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

coś mi tu nie gra w tych wpkat1 czemu wpisy nie mają linków tzn nie wszystkie mają coś nie działa to poprawnie według mnie proszę o sprawdzenie bo przy dodawaniu wpis był podlinkowany do strony docelowej a teraz linków brak lub odnoszą się do jakiś innych podstron wpkata

Finanse bez tajemnic. Nie masz rachunku bankowego? Tylko najlepsze konta osobiste dla ciebie lub konto firmowe jeśli prowadzisz działalność gospodarczą.

coś mi tu nie gra w tych wpkat1 czemu wpisy nie mają linków tzn nie wszystkie mają coś nie działa to poprawnie według mnie proszę o sprawdzenie bo przy dodawaniu wpis był podlinkowany do strony docelowej a teraz linków brak lub odnoszą się do jakiś innych podstron wpkata

podeślij prosze na support@clpik-studio.com adres strony jaka katalogowałeś - sprawdzimy

428x60.gif

• 4 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

@yeden : Dokladnie, stare precle sa w tej chwili uja warte. Dlatego za pare dni startujemy z nowym tematem, duzo lepsza jakosc, duzo lepsze domeny, ograniczona ilosc wpisow na domene, tylko reczne teksty (zadnych mieszarek), tematyczne domeny:) Mysle ze warto dac nam jeszcze jedna szanse :) 

@transparentny : widze musze przeszukac cale pio, bo juz 3 topik znalazlem gdzie piszesz ze moje precle znikaja po 2 tygodniach. Wkleiles jako przyklad:  

https://sinotrans.pl/obsluga-eventow/
https://spectis.pl/ekrany-led/

a ja nigdy nie mialem domen .pl w preclach. ten ktory ci to sprzedal, sprzedal jakis syf zamiast mojego produktu.

zeby byla jasnosc to moje precle mogly znikac ale tylko w przypadku gdy domena:  

dostawala ban, tracila pr, lub dostawala 'flage' powodujaca nie indexowanie.

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności