Skocz do zawartości

Katalogi z Grupy Kulfiego

Kulfik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Co do promocji to zrobię wam promocje 2 za 1, pamiętam, że kiedyś robiliśmy takie coś i było ok., a więc szczegóły:

Kupujecie multikod przez dotpay i na adres support@obokmorza.pl wysyłacie nr transakcji, po potwierdzeniu transakcji dostajecie drugi, gratisowy multikod.

I teraz najważniejsze: PROMOCJA OBEJMUJE JEDYNIE TRANSAKCJE Z DATĄ 23.02.2012, TRANSAKCJE Z INNĄ DATĄ NIE BĘDĄ UWZGLĘDNIANE PRZY ROZSYŁANIU PROMOCYJNYCH MULTIKODÓW

24.02.2012 PROMOCJA SIĘ KOŃCZY I TRANSAKCJE NAWET Z WŁAŚCIWĄ DATĄ TEŻ NIE BĘDĄ ROZPATRYWANE

Gdyby jakichkolwiek pytań to jestem dostępny jutro od 7 rano.

pzdr.

428x60.gif

Witam, próbuję przesłać na maila nr transakcji, ale wracają mailer demony:(

Mogę przesłać na inny adres lub tu na pw?

Maszyny czyszczące | Chemia profesjonalna

Jednocześnie polecamy włoskie myjki ciśnieniowe firmy Maer.

Ponadto sprzedajemy też wózki serwisowe. Zapraszamy:)

Nie zdąrzyłem na żaden kod :)

Apropo dziwna sprawa przy dodawaniu wpisu: Typ wpisu: ramka (3.15 pln), a troszkę niżej: Koszt SMS'a to 5zł + VAT (6, 15zł z VAT), zdziwiłem się ze za płatnośc sms opłata jest droższa o 100%. Byłyby wyraźniej jakby to było napisane chociaż w stylu 3.15/6.15. Nie dodałem wpisu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności