Skocz do zawartości

Katalogi z Grupy Kulfiego

Kulfik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

hm widze że problem jest dość spory, teraz patrzałem to ponad 40 katalogów z listy 252 do których chciałem się dodac ma bana - i teraz pytanie, ponad miesiąc temu kupiłem multikody, czy będzie możliwe dodanie nimi do katalogów po podmianie? Bo nie widze sensu dodawania do zbanowanych.

hm widze że problem jest dość spory, teraz patrzałem to ponad 40 katalogów z listy 252 do których chciałem się dodac ma bana - i teraz pytanie, ponad miesiąc temu kupiłem multikody, czy będzie możliwe dodanie nimi do katalogów po podmianie? Bo nie widze sensu dodawania do zbanowanych.

beda dzialac, podmienione zostana tylko domeny, bazy katalogow zostana bez zmian, wiec czy dodasz teraz czy pozniej to bez roznicy

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności