Skocz do zawartości

[Sprzedam] Dobrej jakości artykuły do publikacji na stronie

anka1705

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Otóż pisałam dla pewnej osoby artykuły, które są bardzo dobrej jakości, więc śmiało można je umieścić na stronie do czytania, a cena za jaką pisałam to było 5 zł. Artykułów jest 45, ale dlatego, że nie dostałam od tej osoby należytego wynagrodzenia, dlatego sprzedaje je po niższej cenie czyli 1,50 zł. Upewniłam się czy artykuły nie były wykorzystywane, i doszłam do tego, że były ( wpisałam w google treśc artykułu ) jednak strona, na której się one znajdowały została zablokowana ( oto ta strona: https://wpisz-sie.info/), więc artykułów nikt nie może czytać. Pomyślałam, że po co mają leżeć u mnie na dysku dobrej jakości artykuły. Nie sprzedam ich jednak państwu za sumę, za którą je pisałam. Wystarczy mi 67,00 zł za te wszystkie. Tamta strona zastała zablokowana już dawno, więc artykuły będzie posiadała na stronie osoba, która je zakupi.

3 paczki po 15 artykułów

- komputery

- seriale polskie

- aranżacja wnętrz

Zainteresowane osoby zapraszam do kontaktu:

anka1705@onet.eu

GG: 18599823

Zachęcam do kupna, bo szkoda mi ich wyrzucać, tym bardziej, że nie są to precle z frazami, ale normalne artykuły.

Pozdrawiam

Anna T.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności