Skocz do zawartości

Problem z wejsciem w TOP10

siunia

Rekomendowane odpowiedzi

Od około 4 miesięcy pozycjonuje pewną stronę, ze względu na dziwnego klienta nie chcę podawać branży :/

Strona zrobiona poprawnie, z zaplecza, precli i katalogów ma opnad 3 tysiące linków prowadzących do strony, w site google pokazuje mi 298 zaindeksowanych podston.

Nie wiem co jest nie tak, na te frazę w TOP10 sa strony które albo po prostu już bardzo długo są w branży albo nie wiem co, wcale nie mają lepszych stron, anie tez większej ilości linków przychodzących - wręcz przeciwnie mają ich bardzo neiwiele. Klient chce rozwiązać umowę, a mnie udało się maxymalnie dojść do 18 pozycji.

Co może być nie tak, co jeszcze mogę zrobić czy sprawdzić?

Dodam, że strona jest zoptymalizowana i tam już niewiele da się zrobić. Proszę o podpowiedź

Dobre Patelnie ceramiczne to atut każdej kuchni podobnie jak inne akcesoria kuchenne

Na ile fraz pozycjonujesz stronę?

na 4 frazy - 2 są w TOP10, po długich a ciężkich dodam :/

kolejne dwie są koło 20 miejsca i za nic w swiecie nie idzie ich ruszyć, z SWl-a nie chce korzystać, nie mogę nawet, nie wiem czego by jeszcze próbować

Dobre Patelnie ceramiczne to atut każdej kuchni podobnie jak inne akcesoria kuchenne

Rozumiem, że nie chcesz przeznaczać zbyt dużej kwoty na pozyskanie linków, bo coś Ci musi zostać :P

Polecam katalogowanie z automatu. Możesz na przykład skorzystać z dodawarki Xanna bądź Sylwina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności