Skocz do zawartości

Telefon na kartę... gdzie?

Rak115

Rekomendowane odpowiedzi

@nafri: "na maxa" to jest 100mb transferu i liczone o ile pamiętam, ze każde rozpoczęte 100 lub 200kb. Po przekroczeniu 100mb transferu masz 16kb/s. Wszystko jest w regulaminie niestety.... https://www.era.pl/r/era_pl_repo1/documents...x_w_Tak_Tak.pdf

ano tak

tylko ile to będzie 100 mb w telefonie...

używam BlackBerry z paczką 50 mb miesięcznie i nigdy nie przekroczyłem tej paczki danych (ale to Black Berry)

pzdr

nafri

p.s.

niestety promocja trwa do 31.08.2010r. i raczej nikt z nas nie sprawdzi czy te 100 mb w telefonie to dużo czy mało

Poznaj i zrozum ten biznes... Dołącz nie czekaj aż doskonała okazja Cię ominie!

BO468x60.gif

Orange ma fajna promocję za 25pln jest 1,25g i śmiga całkiem fajnie na Gg https://www.orange.pl/portal/map/map/intern...ee_pre_discover

Niedawno przeszedłem na tą ofertę i jestem bardzo zadowolony. 1GB na telefonie w zupełności wystarcza, korzystam głownie z maila, ale siedze też często na necie i nigdy mi nie zabrakło pakietu. No i rozmowy są tanie, tylko 29gr/min., to tyle samo ile w Orange Go i Orange POP, a tu dodatkowo masz jeszcze pakiet na dane. Jednym słowem, polecam!

używam BlackBerry z paczką 50 mb miesięcznie i nigdy nie przekroczyłem tej paczki danych (ale to Black Berry)

BlackBerry kompresuje paczki (jako jedyne urządzenie) i np. w roamingu jest to jedyne urządzenie, gdzie wystarcza mi paczka 5MB :)

nie zamieniłbym się na jakiegokolwiek androida, ale wszystko kwestią gustu

a do zakładającego temat: przemyśl zamiast prepaida taryfy abonamentowe: Era ma specjalne pod tele z androidem

dymna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności