Skocz do zawartości

SEnuke

arve_lek

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem ślepy albo nie ma takiego tematu.

Mam pytanie do osób, które korzystają z SEnuke. Ja korzystam od jakiegoś czasu ale nigdy nie publikowałem artykułów.

Czy tekst przetłumaczony Google translatorem z Polskiego na Angielski przejdzie moderację? Może ktoś już próbował takiego rozwiązania.

Przetłumaczyłem sobie tak jeden opis, który używam do precli, dodałem synonimy i teraz mam zamiar kliknąć: Start!

Ale zanim to zrobię może ktoś odpowie na moje pytanie.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Część na pewno odrzuci, warto sobie puścić test. Dla mnie ogólnie narzędzie nieco drażniące, ponoć autor kodzi kreator do senuke x więc jest szansa na dodawanie własnych miejscówek, co pewnie trochę ułatwi zabawę na lokalnych frazach.

Ostatnio na blogu:

Tania alternatywa dla xrumera

• 1 miesiąc temu...
Wysłałem artykuł do kilkunastu miejsc. Za około 3dni napiszę ile zostało artykułów zaakceptowanych.

Ups zapomniałem, że kiedyś założyłem taki temat ;) Szczerze to już nie pamiętam ile zostało zaakceptowanych artykułów z Google Translatora :)

Mam kolejne pytanie do osób, które korzystają z tego softu.

Ile wam się udało utworzyć blogów na Wordpress Mu Nuke ? Bo lista z SEnuke wygląda nie za dobrze albo ja coś źle robię. Minusem jest to, że nie można wgrać swojej listy.

Mi udało się tylko 17.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Wordpress MU nie jest juz wspierany prze Senuke juz ok. roku. Funkcje ta zostawiono, bo niektorzy sla posty do wlasnych WP, ale autor zarzucil rozwoj ze wzgledu na mala skutecznosc, a lista tych MU co tam jest to jest wlasnie sprzed roku, albo i dluzej.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

• 7 lat później...

Ja obecnie używam / testuję / uczę się - mam kilka pytań więc jeśli ktoś jeszcze używa Senuke chętnie podyskutuję.

Ogólnie działa - tylko przynajmniej ja mam problemy z dodawaniem własnej listy stron.

Robimy nadruki na kubkach, poduszkach i innych gadżetach - alenadruk.pl

10 godzin temu, Moriarty napisał:

Dramat, a support utrzymuje że świetna skuteczność...

Czy używałeś go w ostatnim czasie?, w prezencie od teściów dostałem subskrypcję na senuke i mam problem z dodawaniem własnych list, być może źle je dodaję lub inny czynnik ludzki ale mam właśnie sukcess rate

Udane rejestracje 2500

zostawionych linków raptem 400 - 500

Szukam kogoś, kto również męczy się z Senuke lub ktoś co mógłby pomóc.

Robimy nadruki na kubkach, poduszkach i innych gadżetach - alenadruk.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności