Skocz do zawartości

SEnuke

arve_lek

Rekomendowane odpowiedzi

40 minut temu, stania.info napisał:

w prezencie od teściów dostałem subskrypcję na senuke

Masz jak to się mówi nowoczesnych teściów :D Choć możesz ich namówić żeby pod choinkę kupili Ci coś bardziej aktualnego w tej kategorii ;) 

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

15 minut temu, Nikonem napisał:

Masz jak to się mówi nowoczesnych teściów :D Choć możesz ich namówić żeby pod choinkę kupili Ci coś bardziej aktualnego w tej kategorii ;) 

Zamiast kolejnej paczki z USA z butami i pierdołami pokazałem co chcę.

Byłem zauroczony demówką, łatwością ustawienia kampanii jak klocków lego .... i sukcess rate 70-80% na wbudowanej liście.
Poważnie senuke jest trupem?, zmarnowałem miesiąc czasu na testach, próbach wrzucania własnych miejscówek ... :(

Robimy nadruki na kubkach, poduszkach i innych gadżetach - alenadruk.pl

Senuke nigdy nie był automatem który pozwalał pozyskać dużą ilość linków.Jego bardziej się w inny sposób wykorzystywało.Własne listy też można dodać, ale to nie te czasy aby coś tym automatem sensownego robić.Moim zdaniem szkoda czasu, aczkolwiek tych nowych wersji nie znam, ostatnio korzystałem może z 3 lata temu.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Obecnie Senuke jest dość podobny do RankerX, czyli jakieś tam web 2.0  można pozakładać ale większość miejscówek typu profile jest zajechana i nie daje raczej większych efektów.

Kiedyś testowałem jakąś starszą wersję ale raczej słabe efekty dawała.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności