Skocz do zawartości

EsPress.pl - Automatyczna dodawarka do WordPress OnLine!

BlackSEO

Rekomendowane odpowiedzi

1. Na escyllaa@... nie znajduje się żaden meil dotyczący "możliwych form abonamentu", proszę samemu dokładnie się upewnić, gdzie został wysłany meil.

2. Indywidualne formy abonamentu są możliwe do ustalenia tylko przy większych zamówieniach.

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

• Odpowiedzi 360
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

już po ptakach,

ale trochę mnie dziwi Twoje podejście do tematu, w aktualnej sytuacji nikt nie będzie kupować za 2xx zł pakietów tylko od razu weźmie dodawarkę Kojotka albo szarpnie się na Publikera więc naturalnymi klientami są ludzie, którzy przygodnie pozycjonują swoje strony i tutaj wypadałoby skupić działania tak żeby osobom z max 3 projektami miesięcznie opłacało się w dłuższej perspektywie korzystać z systemu.

No z tymi mailami to rzeczywiście ostatnio nie wesoło.Wczoraj ok 20 wysłałem potwierdzenie wpłaty za punkty i nadal mam zero, czyli nawet go jeszcze nikt nie przeczytał.

Małe sprostowanie, okazało się że przesłałem potwierdzenie które było wcześniej zrealizowane. Jednakże uważam że mógłby ktoś odpisać na maila z info że potwierdzenie jest błędne. A poza tym i tak przelew jest na pewno już na koncie.

Projekt:

Stan - 21%

Dodano - 475

Oczekuje - 47

Dziennie - 25

Pozycje po kilku tygodniach pozostają bez żadnych zmian. W dodatku każdy artykuł dodawany jest z tego samego konta... Skuteczność żadna.

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

Czyli nie ma sensu ustawianie na 10 wpisów na dzień bo i tak liczy się data zaindeksowania danego wpisu, zgadza się? W taki przypadku najlepiej ustawić max wpisów / dzień i samemu linkować np raz na tydzień 70 wpisów np. Gotlinkiem? Czyli ręczna robótka..

Druga sprawa to czy wydanie np. 10k pkt z GOtlinka można przypisać kolejnym wpisom jeżeli te poprzednie zostały już zaindeksowane? Czy lepiej tego nie robić bo znikną z google te wczesniejsze wpisy?

o0

Czyli ręczna robótka..

EsPress wspomaga podlinkowywanie wpisów, gdyż raport (jak już pewnie zauważyłeś) można pobrać w formacie GotLink'a, więc nie wiem, czy rzeczywiście jest to do końca ręczna robótka. Chyba oczywiste jest, że EsPress nie zrobi za Ciebie wszystkiego. Wspomaga indeksację pingowaniem wpisów, ale nie zawsze tylko to wystarcza.

Podlinkowywanie wpisów to oczywista sprawa: podlinkowywanie wpisów = szybsze efekty

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

Witam, @BlackSEO mógłbyś spojrzeć, dlaczego w czterech moich projektach (wznowionych) nie dodano w nocy żadnego wpisu...?

Masz przepełniona skrzynkę;)

pozdrawiam

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności