Skocz do zawartości

EsPress.pl - Automatyczna dodawarka do WordPress OnLine!

BlackSEO

Rekomendowane odpowiedzi

@shaun_black - Podaj dokładnie jak ma składniowo wyglądać raport do eweba, a jutro - pojutrze nowa funkcja będzie dostępna :P

@Robbieriviera - Problem naprawiony, zadania z crona chwilowo wyparowały :D

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

• Odpowiedzi 360
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzięki zobaczymy rano; mam jeszcze jeden problem, edytowałem projekt - dodałem 10 opisów (bez synonimów) i go wywaliło w kosmos, nawet nie mam tego projektu w panelu...proszę o przywrócenie

Edyta: już sobi poradziłem skrypt wraca do poprzednich ustawień, jeśli w tekscie pojawią się znaki zastępujące cudzysłów 'wyraz'

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Na meila odpisano, zabieram się za prace nad raportem do eweba.

Rozumiem, że ma on wyglądać w ten sposób:

komputery,https://presell.pl,1

laptopy,https://presell2.pl,1

itd.?

EDIT: Funkcja pobierania raportów w formacie e-weblink dodana. Jeśli coś jednak jest nie tak, proszę mnie o tym informować :)

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

Mam pytanie, podajesz że dodawarka ma w bazie 2794 precli. W jednym projekcie zakończyło się dodawanie i stan jest nastepujący:

Dodano: 2134

Oczekuje:438

Czyli razem:2572

Czyli licząc 2794 precli które są w bazie minus 2572 precli w których art był dodany, jakby nie liczyć brakuje równo 222 precle.

Niby może niewiele ale jeśli ktoś ma np. 10 projektów to już jest 2220 brakujących wpisów.

Proszę się nie niepokoić. Oznacza to tyle, że EsPress podczas dodawania nie był w stanie zalogować się do 222 precli. Niektóre precle w bazie mogą już nie działać/właściciele nie przedłużyli domeny, dlatego już niedługo szykuje się update bazy, która będzie stosunkowo świeża.

1. Jeśli chcesz sprawdzić ilość zaindeksowanych wpisów w Google - zainwestuj w scrapebox'a...

2. Jeśli nie stać Cię na scrapebox'a lub też z jakichś powodów nie masz ochoty na jego kupno, skopiuj w miarę unikalny, niezmienny ciąg znaków z treści artykułu, po czym wklej go do Google w następujący sposób: "ciąg znaków występujący w każdym wpisie" i napisz na forum ile wpisów faktycznie zostało zaindeksowanych bez podlinkowywania, z pingowaniem.

P.S. Jeśli chcesz coś udowodnić, przez co oczernić produkt w oczach potencjalnych kupujących, proponuję poprzeć to niepodważalnymi argumentami, bo Twoje posty w tej chwili wyglądają jakby były pisane przez konkurencję :sciana:

OKa :sciana: ZARAZ luknę

scrapebox'a używam i sprawdzimy nim, jednak patrząc w narzędzia google i backlink widać co innego

Hmmm - mówisz, że automatycznie pingujesz wpisy - no tej opcji nie zauważyłem :crazy:

Ja nigdy nie oczerniam, tylko piszę co widzę. Tak samo z pozycjami :) chodź one stoją, nawet po blastach x2 razy he :) patrząc Twoim sposobem :: 96 wyszukań, ale do 4 strony jest...

Ciekawe jak scrapebox to wychwyci :)

P.S. osobiście widzę, że w backlink z yahoo już nie ma sensu sprawdzać he :)

P.S. wybiorę dziś 300 presell page + puszczę na nie blasta :) zobaczymy jaki będzie efekt!

PROMOCJA! (Zakończona)

Pierwsze 5 osób, które przekażą co najmniej 9 zł na fundację Anny Dymnej (https://www.forum.optymalizacja.com/mimowszystko.html) oraz wyślą potwierdzenie przelewu korzystając z formularza tutaj, zaznaczając temat "Promocja, fundacja Anny Dymnej" otrzyma punkt w systemie. Proszę w wiadomości podać również login w systemie.

Stan promocji: 5 dokonanych przelewów na rzecz fundacji (w sumie 47 zł!) ;) - Dziękuję wszystkim za udział w promocji w imieniu fundacji ;)

Kilka pytań (bo autor ma zapełnioną skrzynkę ;) ):

Czy punkty są dożywotnie, jeśli nie to jaką mają ważność?

Czy w ramach jednego punktu (czyli jednego projektu) można ten projekt modyfikować, zmieniać adres pozycjonowanej strony itp?

Dzięki i pozdrawiam ;)

Blog komputerowy - Masa użytecznych porad, ciekawostki i eksperymenty.

Naprawa laptopów - profesjonalny serwis, naprawa płyt głównych, reballing, BGA.

1 punkt daje możliwość dodania projektu do wszystkich precli w systemie. Artykuły możesz edytować w każdym momencie. Oczywiście te, które zostały dodane wcześniej nie zostaną zmienione. Zapraszam do skorzystania z promocji, niedługo do systemu zostanie wprowadzona świeża baza ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności