Skocz do zawartości

EsPress.pl - Automatyczna dodawarka do WordPress OnLine!

BlackSEO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 360
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mam pytanie co do jakości bazy i jej obsługi:

-Jak jest ona pilnowana? Czy precle są często sprawdzane pod względem zaindeksowania, pagerank itp?

-Czy w bazie są same zaindeksowane precle?

-Można prosić jakieś statystyki bazy? (ile precli z jakim pagerank i site)?

-Czy można mieć jakiś wpływ na to do jakich precli są dodawane wpisy? (np. najpierw te z najwyższym pagerank lub INDEX)?

Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam ;)

Blog komputerowy - Masa użytecznych porad, ciekawostki i eksperymenty.

Naprawa laptopów - profesjonalny serwis, naprawa płyt głównych, reballing, BGA.

1. Niedługo zostanie umieszczona świeża baza.

2. Są zaindeksowane.

3. Baza nie jest upubliczniana, ale są to zaindeksowane precle z kilku spisów katalogów.

4. Wpisy dodawane są do wszystkich precli w bazie w kolejności losowej.

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

Mogę powiedzieć tylko, że w najbliższym czasie.

Pobieranie raportu w formacie omniping może być możliwe, jeśli ktoś poda, jak dokładnie ma wyglądać.

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

Mogę powiedzieć tylko, że w najbliższym czasie.

W takim razie czy jeśli teraz dodam nowe zadania ta aktualizacja mnie obejmie czy lepiej poczekać ?

Pobieranie raportu w formacie omniping może być możliwe, jeśli ktoś poda, jak dokładnie ma wyglądać.

Tak więc pozwolę sobie zacytować fragment instrukcji omniping na temat obsługiwanych map pobierania.

... Mapa XML: Plik xml taki sam jak sitemap dla Google

Mapa HTML: Plik mapy w formacje HTML ...

Pełna dokumentacja dostępna jest w paczce https://www.omnimax.pl/pliki/OmniPING-1_2_3.rar

Naprawdę dobrze by było gdyby ta mapa zawierała nie tylko linki ale i także opisy

BlackSeo proszę o uaktualnienie bazy - 99% precli w domenie waw.pl nie działa; wczoraj dodałem 4 projekty, patrzę na raport - niby wpisy dodane, kontrolne kliknięcie, a tu lipa:)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

@wlamywacz - naucz się czytać ze zrozumieniem, dokształć się, system dodaje wpisy - jeśli presell podczas dodawania działa. To, że przestanie działać po jakimś czasie nie jest winą systemu, nieprawdaż? A co do precli "waw.pl" to mają czasami przerwy w działaniu.

Nowa baza powoli się robi ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności