Skocz do zawartości

EsPress.pl - Automatyczna dodawarka do WordPress OnLine!

BlackSEO

Rekomendowane odpowiedzi

Też mogę polecić system, jedyne czego mi brakuje, to funkcja klonowania projektów:)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

• Odpowiedzi 360
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość radeczek21kr

chce dopalac swoje wpisy w preclach i jesli daje 1000 pkt na wpis i po jednym dniu nie mam zadnych pobran to wszystko jest ok, linki sie wyswietlaja? bo nie wiem czy wszystko ok zrobilem. A wlasnie mam jeszcze jedno pytanie a mianowicie jak ustawic w opcjach Automatyczny przyrost punktów jakie wartosci najlepiej tam powpisywac ? i ile punktów dawac srednio na wpis i na ile dni ? pomoze ktos ??

@bieluch - daj się nacieszyć nowym, ultra-mobilnym sub-notebookiem :) Stan wszystkich wcześniej dodawanych projektów spadnie o kilkanaście procent, po czym ich dodawanie będzie kontynuowane do nowych precli.

@radeczek21kr - nie potrafię sprecyzowanie odpowiedzieć na to pytanie, ale najlepiej wrzuć wszystkie linki z raportu do GotLinka, a potem sprawdzaj co jakiś czas, które wpisy zostały zaindeksowane, po czym usuwaj je z GotLinka...

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

dziś zaszalałem :) z jednego projektu (skończony kilka tygodni temu - nerf mnie wziął) wziąłem wszystkie adres (wczoraj), zrobiłem trim do root-domain i usunąłem duplikaty... potem od 8 rano zacząłem wszystkie weryfikować (jak - normalnie - zakładając usera) i takie spostrzeżenia:

- troszkę katalogów ma wyłączoną rejestracje

- niewiele ma włączoną recaptcha, captcha lub inne zadanie matematyczne

- kilka sztuk nie dało się zarejestrować bo zadanie matematyczne, tudzież wskazanie figury geometrycznej pokazywało, że jest źle wpisane/odgadniete tokeny (sic!)

- spora ilość nie działa

W sumie 2289 URLI ... jeszcze odbierają się mejle ale wynik na chwilę obecną jest ok 1500 poprawnych, sądzę że dojedzie do ok 1600 góra 1700. Co daje skutecznośc na poziomie ok 75%

Chodziło mi o sprawdzenie po blisko miesiącu co tak naprawdę działa pod kątem WPków.

edit: jednocześnie dodawałem wpisy różne o różnej tematyce własnym sposobem - skuteczność dodawania 94,5% :) :) :)

Sprawę opisałem tez na swoim blogu : https://seo.zgred.pl/moje-boje-z-dodawarka-espress-247

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności