Skocz do zawartości

EsPress.pl - Automatyczna dodawarka do WordPress OnLine!

BlackSEO

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie z innej beczki, czy można używając tego narzędzia dawać linki bezpośrednio na główną domenę [nie na zaplecze], czy to przypadkiem nie da w rezultacie ban, zamiast BL. Chodzi o 1szą domenę w stopce.

• Odpowiedzi 360
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

[offtop]Jestem nazwijmy to... "podróżującym Polakiem" [Na stale mieszkałem w Czechach, Rosji i na Białorusi, w międzyczasie rok na Ukrainie], co prawda to jeszcze dziadek rozpoczął tę podróż w latach 40ych, a mi się udało ją skończyć w '00ych :) A jeśli chodzi o imię to miałem: Konstantin, Kanstantsin, Konstansin... dopiero od kilku lat oficjalnie cieszę się wersją normalną.[/offtop]

Btw, dzięki za odpowiedź.

W dniu dzisiejszym, z okazji zbliżającej się wizyty św. Mikołaja - baza WordPress w systemie została zaktualizowana (tylko zaindeksowane adresy), mam nadzieję, że wszyscy będą teraz zadowoleni :)

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

W dniu dzisiejszym, z okazji zbliżającej się wizyty św. Mikołaja - baza WordPress w systemie została zaktualizowana, mam nadzieję, że wszyscy będą teraz zadowoleni :)

na pewno się uciesze bo będe miał okazję znowu potestować ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Fajnie, z tego co widzę to chyba rozmiar wzrósł prawie dwukrotnie? A jak z zaindeksowaniem tych nowych WP?

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

@zgred - liczę na pozytywną opinię o systemie ;) mam nadzieję, że zaktualizowana baza przypadnie do gustu ;)

@Mar_Dal - limit zostanie zwiększony (info na mail)

@erotiksite - punkt dodany.

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

Już mam 3 projekty w toku i jestem całkiem zadowolony z rezultatów. Jedynie trzeba się trochę narobić żeby większość wpisów się indeksowało.

Strony z pierwszego projektu poszły do góry.

Drugi projekt:

Z jedną młodą stronką trochę przesadziłem (50 dziennie) i zniknęła z wyników a była już wysoko. Zmniejszyłem wczoraj do 5-ciu dziennie. Zobaczymy kiedy wróci - BANA nie dostała bo siedzi w indeksie. Może dostała jakiś tymczasowy filtr.

Trzeci:

Rozpocząłem dopiero tydzień temu - pisanie sporawego artykułu z dużą ilością synonimów jest czasochłonne ;)

logo.pngOdwiedź forum o skuterach - dla właścicieli jednośladowców.

EsPress dodaje do maksymalnie 3 kategorii zawierających odpowiedni wyraz/ciąg znaków. Jeśli nie znajdzie się odpowiednia kategoria - wpis dodawany jest do kategorii domyślnej np. Uncategorized...

Witam,

Dlaczego dodawanie się zatrzymało ?

Espress dodaje jeśli się nie mylę w okolica 24.00 , pierwsze 50 było ok, następnego dnia, 50 było ok a dzisiaj nic się nie ruszyło i nie dodało żadnego artykułu :)

Biorąc pod uwagę ten dziwny limit max dodawania ( jedynie 50 precli dziennie ) to ładnie to razem opóźnia prace :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności