Skocz do zawartości

EsPress.pl - Automatyczna dodawarka do WordPress OnLine!

BlackSEO

Rekomendowane odpowiedzi

@Mar_Dal

Nieźle. Myślałem, że te 50 to ograniczenie programowe, a tu okazuje się, że można więcej, dzięki.

Mój mały rekordzik to około 5.000 WebMini w 3 godziny, na domene z PR1 (domena miała nie być już przedłużana, wynik TOP1 na frazę z 550.000 wyświetleń). Odradzam jednak taki hardcor. Domena nie miała żadnych linków wychodzących i była podlinkowana z 15 mocnych stron (w tym jedna rządowa).

• Odpowiedzi 360
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

1. Mar_Dal poprosił, więc jego limit został nieco zwiększony - staram się dbać o zadowolenie klientów <_<

2. Nie zmieniaj tematu... Zdaje mi się, że mowa była o preclach, duplikowanych tekstach itd...

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

@Mar_Dal

Moja odpowiedź ukazała się kilka postów wyżej: "Nieźle. Myślałem, że te 50 to ograniczenie programowe, a tu okazuje się, że można więcej, dzięki."

Ja do zmasowanych precli na wordpressie używam Publikera i programów pisanych na zamówienie, tylko dla mnie.

sprawdzacie czasem gdzie dodają się Wasze artykuły, bo ja dzisiaj pierwszy raz zaglądnąłem i oczom nie wierzę:

70-80% precli w moim pierwszym projekcie na chwilę obecną nie działa, patrząc na błąd śmiem twierdzić, że to wszystko siedzi na jednym serwerze, masakra jakaś

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności