Skocz do zawartości

EsPress.pl - Automatyczna dodawarka do WordPress OnLine!

BlackSEO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 360
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Z czym dokładnie? Naprawa precli *.waw.pl nie leży w mojej mocy. Znając życie za jakiś czas znowu zaczną działać. Pretensje można mieć jedynie do tajemniczego mumiaka...

Dodało mi do 26 precli i stoi 2 dzień

Wczoraj EsPress miał chwilową przerwę w działaniu, ale wszystko działa już jak należy.

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

Z czym dokładnie? Naprawa precli *.waw.pl nie leży w mojej mocy. Znając życie za jakiś czas znowu zaczną działać. Pretensje można mieć jedynie do tajemniczego mumiaka...

no gdyby można było wgrywać własną listę byłoby idealnie :)

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Myślę właśnie nad wprowadzeniem prywatnych baz oraz może w przyszłości wprowadzeniu prywatnych precli dla użytkowników EsPress lub systemu wymiany artykułów między użytkownikami systemu :)

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

Czy mógłbym się dowiedzieć, jak jakościowo prezentują się te Wordpressy? Jaki mają PR, stopień zaindeksowania, czy to głównie domeny pierwszego rzędu czy może subdomeny?

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

coś mi ostatnio chyba jakoś wolniej idzie te dodawanie niż ustalone 40 na dzień, można wiedzieć co się dzieje ? :) już od kilku dni na pewno nie jest 40, bo by byly chyba równe cyfry na zakończenie dnia w statusie.

Przyczyną są niedziałające precle *.xxx.waw.pl. Zostaną prawdopodobnie dezaktywowane do czasu, gdy nie zaczną znowu działać...

a myślałem, że jak dam 40 wpisów na dzień to jest rzeczywista ich liczba, i tak by w sumie wychodziło, nawet z ilości % bazy danych tak by się to chyba miało. Więc trochę nie rozumiem co mają do tego niedziałające precle.

PS. kupiłem kolejny punkt i wysłałem potwierdzenie.

Pobieranie raportu w formacie omniping może być możliwe, jeśli ktoś poda, jak dokładnie ma wyglądać.

Tak więc pozwolę sobie zacytować fragment instrukcji omniping na temat obsługiwanych map pobierania.

... Mapa XML: Plik xml taki sam jak sitemap dla Google

Mapa HTML: Plik mapy w formacje HTML ...

Pełna dokumentacja dostępna jest w paczce https://www.omnimax.pl/pliki/OmniPING-1_2_3.rar

Naprawdę dobrze by było gdyby ta mapa zawierała nie tylko linki ale i także opisy

Nie chcę być namolny ale minął miesiąc i nic - chciałbym wiedzieć czy jest sens czekać, czy coś z tego będzie ?

Z powodu świątecznego - internetowego szału transfer niestety się wyczerpał. Postaram się jak najszybciej poprawić usterkę.

@bieluch - postaram się na dniach wprowadzić ową opcję...

W tej chwili pracujemy nad SEO-rewolucją, która z pewnością wszystkich zadowoli, a jej premiera przewidywana jest na sylwestra '10/'11 - na razie więcej nie mogę zdradzić... :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności