Skocz do zawartości

EsPress.pl - Automatyczna dodawarka do WordPress OnLine!

BlackSEO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 360
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
@bieluch - postaram się na dniach wprowadzić ową opcję...

Fajno by było jak by się dało zaimportować mapę xml z jakiegoś unikalnego linka (mam na myśli takiego żeby inni nie oglądali naszych raportów - nie mogli na podstawie jakiegoś schematu znając np. nazwę użytkownika pobrać raportu) - tak aby w omniping podać lokalizacje i żeby on sobie sam pobierał sam :)

To by było miód, malina ;)

Moim zdaniem ten projekt powoli schodzi na ,, psy,, najpierw ileś tam (nie pamiętam dokładnie ile) adresów precli w bazie, potem wzrost dość duży, a teraz spadek, żadnego info dlaczego.Ostatni mój projekt utknął na 100% , dodanych 1295, baza , 1771, więc coś tu nie tak. Po drugie wygląda że wszystkie domeny waw. nie działają.Co prawda to nie wina twórcy dodawarki że nie działają ale powinien zadbać o dobrą bazę precli.

To, że nie udzieliłem się w temacie - nie znaczy, że sprawą się nie zająłem. Wczoraj założyłem świeże konto na preclach, zaraz sprawdzę ich zaindeksowanie, po czym zamieszczę w EsPress.

Wpływ na niedokładne określanie stanu dodawania projektu miały w dużej mierze precle typu ***.dc5.waw.pl, które z powodu zbyt częstych awarii zostały usunięte z bazy, dzisiaj problem zostanie rozwiązany.

Co do SEO rewolucji proponuję poczekać cierpliwie jeszcze troszkę czasu (1 - 2 dni) - dopracowywana jest precyzja :rolleyes:

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

Baza systemowa została zaktualizowana, stan jest już obliczany poprawnie (w stosunku do aktualnej bazy). Życzę miłego korzystania :P

@kaiba - w systemie są tylko zaindeksowane precle ;) ...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

Stan jest obliczany poprawnie :P Jest to ilość aktualnych precli zaliczonych przez EsPress'a podzielona przez aktualną liczbę precli w bazie...

Dodano 86

Oczekuje 31

Baza WordPress: 2036

Stan 9%

Jakbym nie liczył nie chce mi wyjść 9% :P jaki jest na to wzór?

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności