Skocz do zawartości

EsPress.pl - Automatyczna dodawarka do WordPress OnLine!

BlackSEO

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 360
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

EsPress oparty jest o bazę precli publicznych. "Baza WordPress" oznacza ilość precli, do których udało się zarejestrować systemowi podczas ostatniej aktualizacji. Z powyższej statystyki wynika, że 257 precli z bazy przestało poprawnie działać. Ten problem dotyczy również innych dodawarek i niestety nie mamy na to wpływu...

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

• 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...

Dodawanie projektu rozpoczyna się dnia następnego.

Zapraszam również innych użytkowników do korzystania z systemu. Baza WordPress jest aktualizowana na bieżąco.

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

Na chwilę obecną system dodaje do około 1100-1350 Presell Pages (jest to zależne od kilku czynników: długość artykułu, tytułu, działanie precla, ilość tagów itd.). Podczas każdej aktualizacji systemu wszystkie projekty dodawane są do nowo dodanych precli.

• 2 miesiące temu...
Na chwilę obecną system dodaje do około 1100-1350 Presell Pages (jest to zależne od kilku czynników: długość artykułu, tytułu, działanie precla, ilość tagów itd.). Podczas każdej aktualizacji systemu wszystkie projekty dodawane są do nowo dodanych precli.

Do ilu dodaje???

Dodałem projekt i przy 98% wykonania dodało do 67, oczekuję w 107, a dziennie miało dodawać do 50.

i gdzie ta baza tylu precli?

Pisałem do właściciela na meila jednak żadnej odpowiedzi nie dostałem.

Odradzam

Cytat z panelu w EsPress

(28.04.11) W związku z licznymi pytaniami dotyczącymi ilości poprawnie dodanych wpisów informujemy, że "Baza WordPress" oznacza liczbę Presell Pages, do których udało się zarejestrować systemowi. Liczba poprawnie dodanych wpisów zależy od tego, czy dany Presell w chwili dodawania działa, czy długość wpisu jest odpowiednia, czy ilość linków w treści jest odpowiednia itp. Nie mamy wpływu na działanie Precli znajdujących się w bazie, gdyż nie jesteśmy ich właściecielami...

3 miesiące temu skuteczność na obecnej bazie wynosiła około 1100-1350 dodań. Niestety nie mamy wpływu na precle, które nie są przez nas prowadzone.

Ponadto w ostatnim poście zostało również wspomniane: "Podczas każdej aktualizacji systemu wszystkie projekty dodawane są do nowo dodanych precli."

Oznacza to, że podczas kolejnych aktualizacji bazy Pański projekt będzie dodawany do nowych precli.

Oznacza to, że podczas kolejnych aktualizacji bazy Pański projekt będzie dodawany do nowych precli.

I tu musze przyznać, że to bardzo duży plus systemu, projekty sa wznawiane mimo, że od praktycznie roku do nich nie zagladałem, Espress ma w tym miejscu przewagę nad konkurencją.

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

To myślę że najwyższy czas, zakutualizować bazę, lub napisać w panelu jaka jest baza faktycznie działających a to zatrważająca różnica 68 dodanych z 1683 ponad miesiąc i 100%.

Pomysł był dobry, i pewno nie tylko ja korzystał bym z niego. Trzeba tylko przypilnować.

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

Ogólnie: PORAŻKA!

Dodałem projekt i mam :

Stan 50%, dodano 27 , oczekuje 55 :D

hehehehe

Napisałem do supportu pytania a później z prośbą o zwrot poniesionych kosztów, zero odpowiedzi.

Zaniedbany projekt po prostu, ale nie ładnie że nadal system jest aktywny a jego działanie pozostawia bardzo dużo do życzenia.

Tworzenie profesjonalnych stron internetowych - www.jackvision.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności